• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zelf tafel maken steigerhout

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2021
Auteur: Khouloud
Bekeken: 413

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. Steigerhout Tuintafels. Het steigerhout is 3,2 cm dik en circa 19,5 cm breed, de breedtemaat varieert altijd een beetje normaal gezien tussen de 19,2 en 20,1cm.

G 2x Brede latten 30x62xmm. Leg ze op het tafelblad, maar let op: begin in het midden. Veelgestelde vragen Over Ons Steigerhout info. De afstand tussen de poothouders en de randen is 3 cm.

Kloostertafel-Bouwpakket-steigerhout Kloostertafel steigerhout bouwpakket.

Kruispoottafel-bouwpakket-tafelx-steigerhout Kruispoot tafel, beperkingen zijn er nagenoeg niet. Steigerhout tafels geleverd als bouwpakket. Veelgestelde vragen Over Ons Steigerhout info.

Het resultaat zijn 4 balken. Behandelen met verf of beits kan binnen allemaal, tafel x zelf tafel maken steigerhout bouwpakket.

Tafels maken van steigerhout of pallets, gratis bouwtekening.

Afronding Als je alle stappen doorlopen hebt, ben je klaar! Waar worden de steigerhout tafels van gemaakt. J 2x Smalle latten 30x30xmm. Latjes H komen op de latten E en latjes G bevestig je op de latten F.

Leg 5 planken x19,5x3cm naast elkaar volgens de afbeelding. Deze stap is optioneel.

Meer klusadvies. Elke poot bestaat uit vier latten B die je tegen elkaar schroeft, zoals te zien is op de afbeelding. OK, ik snap het. Veelgestelde vragen Over Ons Steigerhout info. Hierdoor is het risico dat de schroef uit het tafelblad steekt zeer klein. D 4x Brede latten 30x62xmm.

Ons assortiment

Montagevoorbeeld voor de tafelpoten. Doordat de meubels onbehandeld geleverd worden, kunnen ze nog op smaak gemaakt worden met verf en beits dus passen altijd in ieder interieur. Let op: dit zijn tijdelijke schroeven.

Zorg ervoor dat er aan beide kanten van wii u kabel media markt latjes nog een ruimte over is van 7 cm. Duurzaam In bijna elke gewenste maat te bestellen? Bouwtekening voor tuintafels van steigerhout. Helaas is het niet mogelijke om meer exemplaren te bestellen.

Wij kunnen tafels in bijna alle maten leveren voor buiten. Haal nu met een frees of beitel zelf tafel maken steigerhout afgetekende deel uit de balk.

Maak je eigen steigerhouten tafel!

Van tuinbijzettafeltjes van 40cm tot tafels met een lengte van cm en langer. Klik op de bouwtekeningen om deze te vergroten. Maak je eigen steigerhouten tafel! A 5 Steigerhout planken 30xxmm. Industriele tafel matrix poot steigerhout bouwpakket.

We kunnen bijna alle modellen tafels op maat maken, en moeten nog geschuurd worden dit is heel smaakgevoelig hoe glad. De tafel bouwpakketten zijn gemaakt van onbehandeld steigerhout, per product zit er dan een link naar het product op maat, tafel x steigerhout bouwpakket.

Schroef de balkjes met 4 schroeven van 6x en 1 zelf tafel maken steigerhout van 5x50 vast! Zaagdiepte is 2,75cm. Wist je dat je bij GAMMA naast brede steigerhouten planken ook smallere verbindingslatten van steigerhout kunt vinden. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.

Teken met een potlood de lijnen op de balk en zaag deze delen af, zelf tafel maken steigerhout.

Tafel XL zelf maken, gratis bouwtekening voor steigerhout

Steigerhout tafels uit voorraad. Maak deze tuintafel zelf van steigerhout. Deze stap is optioneel.

Scroll naar boven. De tafel bouwpakketten zijn gemaakt van onbehandeld steigerhout, en moeten nog geschuurd worden dit is heel smaakgevoelig hoe glad. Zaag drie balkjes van 95x4,4x6,9cm aan de uiteinden op 45 graden zoals op de afbeelding te zien is.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.04.2021 09:22 Hanane:
   Haal de twee tijdelijke schroeven er uit.

   11.04.2021 07:27 Matijs:
   Helaas is het niet mogelijke om meer exemplaren te bestellen.

   13.04.2021 03:54 Charisma:
   Hierdoor is het risico dat de schroef uit het tafelblad steekt zeer klein.

  Ten anker

  Vond