• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wifi hotspot instellen laptop

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2021
Auteur: Coert
Bekeken: 770

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Windows 10 controleert hier niet hoe veilig het wachtwoord is, en je kunt — maar we raden je dat natuurlijk niet aan — bijvoorbeld het wachtwoord hetzelfde laten zijn als de naam van je hotspot.

Windows 7. Haperend Netflixen, dat wil je liever niet. Ook interessant voor jou:. Niet je eigen Wifispot Het is niet mogelijk om een verbinding te maken met je eigen Wifispot. Je gegevens hebben we opgeslagen. Feedback verzenden over Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar.

Wachtwoord herstellen Wachtwoord:, wifi hotspot instellen laptop. Zo lees je alle aanwijzingen in dit stappenplan op het ene scherm en installeer je Wifispots op je smartphone of tablet op het andere scherm.

Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Google Help. Medeauteur door wikiHow-redactie Het team postkantoor den haag telefoonnummer redacteuren en proeflezers van wikiHow!

Ook wordt soms gesproken over het gebruik van een 'hotspot'. Ja Nee.

Uw hotspot inschakelen

Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Registreren Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien! Wil je de extra veilige manier installeren kies dan voor WifiSpots met certificaten. Stel Wifispots in op je smartphone, tablet en laptop. Vul het wachtwoord in. Deze optie staat onder de kop 'Draadloos en netwerken'.

Schakel USB-tethering in. Check je mail op het adres wat je ingevuld hebtwifi hotspot instellen laptop, in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe. Open de Instellingen van je iPhone. Schakel Bluetooth-tethering in.

September komt steeds dichterbij. Communitie manager.

Was deze informatie nuttig?

Samsung Android 4. Español: conectarse a Internet en la laptop a través de un celular. Deze informatie vind je ook in het Actiecentrum , via de netwerktegel.

Bekijk hoe je een hotspot maakt In de onderstaande video zie je hoe je gemakkelijk zelf een hotspot kunt maken, wifi hotspot instellen laptop.

Cookies maken wikiHow beter. Wifispots certificaat. Een internetabonnement van Ziggo. Klik met de rechtermuisknop om de instellingen te openen. Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen. Op een Androidtoestel verbinding maken via USB.

Kies het merk of besturingssysteem van je apparaat

Hier pas je het wachtwoord en de naam van je wifi-hotspot aan. Beveiliging — Kies in dit menu voor een WPA2 -optie. Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen.

Maak dan gebruik van een betaald account Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd. Je smartphone heb je altijd bij je, wifi hotspot instellen laptop, wifi hotspot instellen laptop op vakantie.

Tips en waarschuwingen. Was dit nuttig. Het maakt niet uit of je pc op dit moment via een draadloze of bedrade manier met je netwerk verbonden is. Tik op Opslaan. Klaagt Windows erover dat er geen mobiele hotspot kan worden opgezet of dat je niet over de vereiste netwerkverbinding beschikt, dan kan het helpen om je adapter s nog even uit en in te schakelen?

Zo deel je je verbinding met andere apparaten

Netwerk- en verbindingsinstellingen Een mobiele verbinding delen via een hotspot of tethering op Android. De app heeft een icoon in de vorm van een tandwiel en is te vinden in de app-lade. WifiSpots gegevens in Mijn Ziggo opzoeken en noteren. Oops… er ging wat mis.

Het aantal meldingen van WhatsApp fraude, waarbij oplichters zich via deze chatdienst voordoen als een bekende! Houd je telefoon op een afstand van minder dan drie meter van je computer als je verbinding maakt via wifi.

Volg ons.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.04.2021 16:52 Morena:
   Samsung Android 9.

   11.04.2021 04:30 Rifat:
   Toch kunnen KPN-klanten genieten van één van de grootste dance festivals ter wereld: Tomorrowland. Hier zie je Wifispots gebruikersnaam en wachtwoord.

   12.04.2021 11:02 Dannique:
   Dit token is niet meer valide. Google Help.

  Ten anker

  Vond