• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huis te koop vlielandseweg pijnacker

Gegevens
Gemaakt door: 08.04.2021
Auteur: Stanley
Bekeken: 752

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Printvriendelijke versie. Achternaam Postcode Huisnummer Huisnr.

Geen directe over en achterburen en in de nabijheid van het winkelcentrum en de RandstadRail-station "Pijnacker-Centrum" is gelegen dit klassieke en zeer stijlvolle herenhuis 5-onderkap , bouwjaar ca. Alle bovenramen zijn voorzien van horren. Klik dan op dit is een koopwoning.

Maak die dan eenvoudig aan door je te registeren! De lichte woonkamer-en-suite is aan de voorzijde voorzien van een sfeervolle erker met in dubbelglas terug geplaatste glas in lood bovenramen, daarnaast is deze heerlijke living voorzien van een originele schouw met houtkachel en zijn er diverse originele inbouw kasten te vinden.

Mijn huis staat op Promodomo, hoe kan dat? Wij hopen in de toekomst dit wel te kunnen faciliteren voor huurwoningen.

Achternaam Postcode Huisnummer Huisnr. Wij hopen in de toekomst dit wel te kunnen faciliteren voor huurwoningen! Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Grote lichte overloop, mede door de aanwezigheid van grote dakramen. Vervolgens zijn er dus 2 slaapkamers die beide zijn voorzien van een dakkapel en bergruimten achter de knieschotten.

De foto van de woning komt van Google Maps.

Niet te koop

Waarom mijn woning claimen? Foto's Plattegronden Foto's. Boezemweg Indeling Begane De 1e slaapkamer is voorzien van een houten vloer en aan de achterzijde gelegen. De badkamer is geheel betegeld en er kan een raam geopend worden ten behoeve van natuurlijke ventilatie. Neem contact op met [email protected].

Foto's Plattegronden Foto's! Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Al met al een ideaal gezinshuis midden in de Randstad. Hier bevindt zich ook de trap naar de verdiepingen. Wanneer je een bod uitbrengt op een woning delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning.

Vlielandseweg 38

De hal biedt toegang tot de ruime uitgebouwde woon- eetkamer met halfopen keuken en een houtkachel. Er is een mogelijkheid om een parkeerplaats in eigen tuin te realiseren.

Op dit moment richt Promodomo zich vooral op de koopwoningen in de huizenmarkt.

Geen voorbehoud van toepassing voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring uiterlijk voor het verstrijken van de wettelijke bedenktijd Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring binnen 17 dagen na overeenstemming waarbij het totaal aan direct noodzakelijke verbeteringen niet meer mag kosten dan.

De foto van de woning komt van Google Maps. Dit was oorspronkelijk een aparte kamer. Als 1e vindt u hier een kleine overloop en bergruimte, huis te koop vlielandseweg pijnacker. Kerkweg notenkraker on ice korting 2 7.

Vlielandseweg 28

Een 2e hal bereikt u vanuit de woonkamer. Promodomo is altijd op zoek naar interessante partners op het gebied van wonen. Vlielandseweg 65 KA Pijnacker. Klik op de link 'dit is mijn woning' om vandaag nog jouw woning te claimen.

Slim jouw huis verkopen zonder kosten - De Gratis Makelaar. Aan deze garage is een grote veranda gerealiseerd zodat u een groot deel van het jaar van uw eigen buiten kan genieten.

Bekijk volledige omschrijving Huis te koop vlielandseweg pijnacker minder. Social Media. Deze geschatte woningwaarde is slechts ter indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Vlielandseweg KB, Pijnacker 0x. Ons doel hiervan is een woningmarkt creren waar transparantie voorop staat!

Vraagprijs verkoper: n. Het is voorzien van veel bergruimte en de nodige inbouwapparatuur: vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast, combi magnetron-oven, kokend water kraan, afzuigkap naar buiten. In overleg Per datum. Tuin: De prachtige achtertuin is circa m2 groot en biedt u dus alle ruimte die u wenst!

Indeling: Begane grond: Aan de voorzijde bevindt zich een grote, het hier gerealiseerde eetgedeelte is o, tuin van circa m2. Mare - 0 8. Door de schuifseparatie is de achterkamer bereikbaar.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.04.2021 04:32 Samora:
   Alle bovenramen zijn voorzien van horren.

   10.04.2021 21:23 Raphael:
   Geen voorbehoud van toepassing voor het verkrijgen van een financiering Voorbehoud voor het verkrijgen van een financiering koopsom Voorbehoud voor het verkrijgen van een financiering voor een bedrag van.

   14.04.2021 02:50 Annabelle:
   Claim je woning en vergroot je verkoopkansen zelfs als je nu nog niet wilt verkopen!

  Ten anker

  Vond