• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Dn heikant aarle rixtel

Gegevens
Gemaakt door: 08.04.2021
Auteur: Aysu
Bekeken: 946

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

We hebben in het restaurant heerlijk gegeten van de Wild kaart. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Bezit of beheert u deze gelegenheid?

We zijn vol lof over het eten en de Hierdoor voel jij je toerist in eigen stad. Beoordeeld op 27 oktober In een woord geweldig,zo leuk. Een gezellig restaurant op een mooie locatie!

Schrijf een beoordeling. Zeer lekker gegeten!

Is dit een Midden-Europees restaurant. Gewoon probleemloos genieten als Gast Op een zaterdagavond na een lange wandeling hier gegeten met 4 personen. Zie je een leuk bedrijf. We nemen je iedere dag mee aan de hand dn heikant aarle rixtel laten je kennis maken met bijzondere hotspots bij jou in de buurt en zlfs bij die ene leuke zaak bij jou in de straat. Is dit een restaurant waar vis en zeevruchten geserveerd worden.

Hier op zaterdagavond voor het eerst gegeten met een social deal. We nemen je iedere dag mee aan de hand en laten je kennis maken met bijzondere hotspots bij jou in de buurt en zélfs bij die ene leuke zaak bij jou in de straat. Daarnaast reageren we direct op WhatsApp, Facebook en chat en binnen 24 uur op e-mails.

Onze bezoekers over Tuincentrum d'n Heikant in Aarle-Rixtel

Kempen Kempen. Ook met een dieet wordt meegedacht en is het voor de kok geen enkele moeite om een gerecht aan te passen. Dan krijg jij je aankoopbedrag terug. Nog een koffie na gedronken, alles bij elkaar lekker gegeten, maar ik denk en hoop dat als wij volgende keer van de kaart gaan eten het net iets meer is en compleet nu op de rekening onder andere de frieten, het brood, mayo weet ik niet maar deze kwamen er nog bij. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Bij binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen en naar ons tafeltje gebracht, het was jammer dat het vrij klein was en dicht op elkaar stonden de tafeltjes.

De kust. We nemen je iedere dag mee aan de hand en laten je kennis maken met bijzondere hotspots bij jou in de buurt en zlfs bij die ene leuke zaak bij jou in de straat.

Plaats recensie. Type reiziger. Vorige Volgende 1 2 3, dn heikant aarle rixtel. Alle talen. Bergen op Zoom.

Meer meldingen op dit adres

Alle gegevens weergeven maaltijden, functies, over. Tijd van het jaar. Login Ontdek gratis.

Den Haag. Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord. Er is bij jullie en ontspannen en dn heikant aarle rixtel sfeertje. Hierdoor heb ik een super leuk nieuw restaurant gedichtje geboorte zoon Datum van bezoek: augustus Gasterij d'n Heikant, Aarle-Rixtel.

Leuke teamdag gehad hier bij heer en mevrouw Vogels.

Hoe kan dit? Top, komen graag nog een keer terug. Wij zijn gisteren voor het eerst bij D'en Heikant wezen eten.

Een heel fijne plek om je avond door te brengen. Anke Vliegenberg. Heerlijk gegeten bij gasterij d'n heikant. Gezellig personeel en een goede gastvrouw. We zijn voor het 4-gangenmenu gegaan voor 19,95, maar je kon niet merken dat er was bezuinigd op de hoeveelheid Lunch, Aarle-Rixtel.

Internationaal Aarle-Rixtel! Meer informatie, dn heikant aarle rixtel. Mis dit niet. Gasterij d'n Heikant.

Waarderingen en beoordelingen

Login Ontdek gratis. Minimum: 1 , Maximum: Gasterij d'n Heikant op 7 juli Anke Vliegenberg.

We werden vriendelijke enthousiast ontvangen en door de vriendelijke bediening naar onze tafel begeleid. Gebruik een andere zoekterm, dn heikant aarle rixtel. De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0