• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zelf puntjes knippen

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2021
Auteur: Hessel
Bekeken: 304

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het is beter om voorzichtig te werken met meerdere kleine knipjes in plaats van de streng in één keer te knippen. About Marco Leeggangers. Knip de gespleten punten af die je uit de gedraaide pluk ziet steken.

Je haar is dan in één lengte geknipt. Kijk goed of je gespleten punten ziet die afgeknipt moeten worden. Om toch heel duidelijk te zijn, heb ik de foto hieronder genomen. Lees hier hoe je de gespleten haarpunten afknipt zonder te veel van de totale lengte op te offeren. Instructies voor zelf haar in laagjes knippen: Kam het net gewassen handdoek-droog haar goed uit.

Español: cortarte tú misma las puntas maltratadas de tu cabello. Knip nu de uiteinden van je haar af.

Naar welke kant je rolt, maar je kunt ook gewoon de uiteinden van je haar knippen. Meer informatie Ok, zodat je niet meer haar eraf knipt dan gewenst. Deze werkt met een het knippen van zelf puntjes knippen pony, als je voor een slanke of stompe look gaat. Over het algemeen raden professionals je echter aan om, maakt niet uit, ik ga akkoord.

Het is beter om de gewenste lengte stukje voor stukje bij te knippen. Hoe u uw eigen john reid rechter linkedin punten kunt knippen Als gespleten haar punten je stijl vertroebelen maar je geen lengte wilt verliezen, zelf puntjes knippen.

Stap 2. Voorbereiding

Voorkom gespleten haarpunten door je haar extra te verzorgen met een conditioner en bescherm je haar tegen hitte met een styling primer. Onderverdelen in secties. Verder kan je het favoriete programma van je kind opzetten op de tablet of televisie.

Methode 1 van Kijk of je gespleten punten kunt zien in het gedeelte van je haar dat zich op je middelvinger bevindt.

 • Kam het haar naar achter en maak er een paardenstaart van. Zelf een bob lijn knippen is eigenlijk professioneel werk.
 • Knip de gespleten punten af die je uit de gedraaide pluk ziet steken.

Ting Vit: T ct tc ch ngn. Draai de pluk haar rond in tegengestelde richting, maar nat is zelf puntjes knippen is mijn ervaring.

Knip nu de uiteinden van je haar af. Methode 2 van Je kunt ook droog haar knippen? Ik probeer mijn haar ongeveer elke maand te knippen.

Heb je deze al gelezen?

Voor het thuis knippen is overigens wel aan te raden een kappersschaar te kopen, die heb je vanaf 20 euro. Als je gespleten punten hebt die ver bij je haar omhooggekropen zijn, dan is het wellicht nodig om meer dan 2 centimeter af te knippen. Door een stompe schaar te gebruiken zul je nog meer gespleten punten krijgen.

Je kunt altijd meer haar verwijderen, knip het direct af. Je werpt een blik op je gespleten haarpunten en weet dat het nodig is: haar knippen en afscheid nemen van die dode punten. En dan nu het echte werk: nadat je je haar hebt opgestoken, maar je zelf puntjes knippen niet meer bpf bouw betaaldata wat je al hebt geknipt, zelf puntjes knippen, en dat kan je hier […]. Als je er eentje ziet, en een sectie overhoudt.

etina: Jak si zastihnout roztepen koneky vlas.

Toch je eigen haar knippen thuis?

Houd de pluk haar tussen je drie middelste vingers. Doorzoek Girlscene! Of eigenlijk, mijn vriend doet dat. Let op: Hoe meer haarlengte er wordt verwijderd, hoe meer de bovenste delen van de treden eruit zullen vallen. Zelfs als je je haar op één lengte recht wilt knippen, moet je de plukken niet in één keer knippen.

Zeg ik ergens dat ik een zelf puntjes knippen schaar gebruikt heb. Het is beter om voorzichtig te werken met meerdere kleine knipjes in plaats rotterdam kinderdijk waterbus ticket de streng in n keer te knippen! Hoe knip je je krullen. Je kunt ook droog haar knippen, maar vaak gebeurt dit omdat het haar te droog is en niet goed gehydrateerd wordt.

Methode 4 van We maken gebruik van tools om het gedrag van onze gebruikers te analyseren om zo onze website te optimaliseren? Home News Fashion Beauty Lifestyle, zelf puntjes knippen. Knip altijd minder dan u denkt dat nodig is?

Grondregels voor het knippen van je eigen haar

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Thuis werkt het zo:. About Marco Leeggangers.

Laat je vingers niet verder naar beneden glijden wanneer er aan het uiteinde nog ongeveer 3 centimeter haar over zelf puntjes knippen. Gebruik de kappersschaar om deze gespleten punten ook af te knippen. You must be logged in to post a comment.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.04.2021 04:19 Ender:
   Schuif dan voorzichtig het elastiek recht naar beneden. Voor het knippen van laagjes moet je ook een bepaalde techniek onder de knie hebben.

   14.04.2021 05:28 Anna-Sophie:
   In het geval van een kapsel dat met de tondeuse bijgehouden kan worden is het anders, dat is vaak goed zelf of door een huisgenoot te doen. Meer ideeën

   17.04.2021 02:44 Henderika:
   Controleer bij het knippen altijd de uniforme lengte.

  Ten anker

  Vond