• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Locatie delen google maps iphone

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2021
Auteur: Domenica
Bekeken: 72

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Mensen met deze link kunnen uw realtime locatie zien zolang u wilt, tot maximaal 72 uur.

Een ouder of voogd kan 'Locatie delen' beheren via de Family Link-app. Met behulp van de meer-knop kun je extra deelmogelijkheden openen of de link direct kopiëren. Open de Google Maps-app  op uw iPhone of iPad en log in.

Je gespreksgenoten krijgen dan zestig minuten lang je huidige locatie te zien tot op een paar meters nauwkeurig.

Als u iemand tijdelijk wilt verbergen, tikt u op Verbergen op kaart.

Kies een persoon in de lijst. De cookies die SeniorWeb plaatst bevatten geen persoonsgegevens. Tenminste, met wie je de link gedeeld hebt. Tik op de gewenste app. Hierin staat dat uw locatie wordt gedeeld en hoe lang nog. Tik indien nodig opnieuw op de toepassing van uw keuze.

Tik op de gewenste app.
  • Mogelijk krijgt u een melding dat Maps toegang nodig heeft tot uw locatiegeschiedenis. Ga naar de  Messenger  app en tik op de locatieknop.
  • Als 'Locatie delen' niet werkt, kunt u ons feedback sturen. Om onze uitlegvideo's weer te kunnen geven komen er advertentiecookies van het YouTube-platform mee.

Beschikbaarheid van 'Locatie delen'

Wie kan er nog zonder? Het contact kan vervolgens een van deze opties kiezen: Zijn of haar locatie met u delen. Tik op het pictogram van het papieren vliegtuigje om te verzenden. Typ uw e-mailadres en tik op Volgende. Veelvoorkomende oorzaken zijn: U bevindt zich in een land of regio waar u uw locatie niet kunt delen.

  • De locatie wordt niet meer gedeeld als u de navigatie stopzet of uw bestemming heeft bereikt. Wilt u uw locatie delen via e-mail, tik dan hier op de juiste persoon of personen.
  • Hebt u een vraag naar aanleiding van dit artikel?

Download gratis de apppletips app voor iPhone en iPad in de App Store. Er wordt een extra venster geopend waarin je de mogelijkheid hebt om het delen van je locatie aan te passen. Zodra u een route heeft, tikt u op Meer  Voortgang van reis delen. Lees in mario run android artikel ' Een Google-account aanmaken ' hoe u er eentje aanmaakt, locatie delen google maps iphone.

Geef Google Maps toegang tot uw contacten als u hierom wordt gevraagd. Was dit nuttig.

SeniorWeb maakt gebruik van cookies

Gelukkig kan je hier zelf iets aan doen. De persoon die u heeft gekozen, ziet dat u uw locatie met hem of haar heeft gedeeld. Staat het account waarmee u wilt inloggen er niet bij, tik dan op Een ander account gebruiken. Op deze manier hoef je anderen niet constant op de hoogte te houden.

Als u iemand tijdelijk wilt verbergen, locatie delen google maps iphone, zodat je locatie een uur lang kunt delen met vrienden om makkelijker af te spreken.

Typ het bijbehorende wachtwoord en tik op Volgende. U kunt ook kiezen voor delen tot u de functie handmatig uitschakelt? Dit is een gekleurd rondje met de eerste letter van uw accountnaam!

Akkoord Niet akkoord Klik hier voor meer uitleg. Uw locatie delen werkt als volgt: Tik op de app Google Maps.

Live je Google Maps locatie delen

Niet alleen met Google Maps kun je je locatie delen, maar ook WhatsApp en Facebook stellen je in staat om te vermelden waar je je precies bevindt. Nog geen lid, maar wel hulp nodig? Zoekt u de betekenis van een computerterm? Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

Zoekt u de betekenis van een computerterm! Tik eventueel op het blauwe schuifje om het locatie delen vroegtijdig uit te zetten! Tik op het pictogram van de drie streepjes. Kies hoelang u uw locatie wilt delen. Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Tik in het deelvenster op Ga naar Instellingen. Betalen via WhatsApp kan met behulp locatie delen google maps iphone verschillende applicaties.

Waarom cookies?

Tik op  Aan de slag  en geef aan hoeveel uur jouw locatie gedeeld mag worden. Zet de schakelaar uit naast de persoon waarmee u uw locatie niet meer wilt delen. Kies hoelang u uw locatie wilt delen.

Wij tikken op Bericht. U kunt altijd uw cookie-voorkeuren aanpassen via de pagina cookie-instellingen wijzigen.

Tik op de kaart op het icoon van de persoon. Veelvoorkomende oorzaken zijn:.



Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0