• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Haar lippen op de mijne

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2021
Auteur: Laurien
Bekeken: 675

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik ben super tevreden met het resultaat en ben fan geworden van deze behandeling! Kliniek Faceland Groningen.

Kom zeker weer. En op Instagram zie je de hele tijd mooie, succesvolle mensen. Ze is wel heel eerlijk en dat geeft een goede gevoel. Merel is heel vriendelijk en kundig. Ik kon er niet van slapen, zoveel was ik er mee bezig. Voordat ik het wist gaf de arts aan dat dit alweer het laatste prikje was.

Het werd een grapje met verregaande gevolgen. Dit waardeer ik echt. Al verhuist haar lippen op de mijne naar het buitenland dan ga ik nog bij haar langs. Alles is alleen maar fijn? Ik ben echt heel fijn geholpen, alles werd duidelijk uitgelegd en goed besproken zo dat ik precies wist wat er ging gebeuren en dat de arts precies wist wat ik wilde.

 • Ze nam de tijd voor me en nam me mee in haar enthousiasme. Ze had gezegd, weet je wat, rijd tot Freiburg, dan kom ik daarnaartoe met de trein en rijd ik het laatste stuk.
 • Specialist Nicoletta Daniolos. Ik ben heel gelukkig Faceland uitgelopen.

Ook in de database

Het resultaat is altijd super mooi! Anonieme gebruiker 18 december Nu voor de tweede keer langs geweest. Nogmaals perfect! Jovita 30 mei

 • Ik ben nu al erg blij met wat ze heeft gedaan. En op Instagram zie je de hele tijd mooie, succesvolle mensen.
 • De behandeling zelf was vrijwel pijnloos.

Hij was weg. Iris 3 januari Eindelijk iemand die het netjes en natuurlijk doet en niet buiten de randen spuit. Ik huilde, zij ook. Botox De veiligste manier voor rimpelvermindering is een behandeling met botuline toxine  Bekijk Botox.

Charlotte Korevaar (23): ‘Mijn lippen waren zo dun, ik sliep er niet van’

Ze is echt een topvrouw!! Ik was heel erg zenuwachtig, maar door het goede advies viel het erg mee! Kortom; top!

Mijn resultaat is zoals verwacht, rimpels weg en lippen gevuld. Arts is erg vriendelijk en legt alles goed uit. Facecard loyalty. Ze weet precies wat ik wou. C 10 december Bedankt en tot gauw weer.

MWB Natuurwoordenboek

Super blij met het resultaat! Vriendelijke dames en goed advies. Ik was erg zenuwachtig, maar gelukkig hielp de dame die mij zou helpen mij daar heel erg goed bij.

In de nacht trek je namelijk veel vocht aan, waardoor je lippen in de ochtend nu eenmaal opgezwollen zijn.

Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes, haar lippen op de mijne. Er word goed geluisterd naar wat de klant wilt en ik krijg goed advies. Hele professionele behandeling gehad van Priscilla, luistert heel goed naar de wensen van de klant. Merel is heel vriendelijk en kundig. Behandeltijd 30 minuten. Hiervoor was ik al eerder bij andere artsen geweest, maar omdat ik zo tevreden was over de botox behandeling bij mevrouw Gemeente den haag parkeren bezoekerspas aanvragen ben ik ook voor mijn lippen bij haar terug gekomen.

Er werd mij geadviseerd goed te koelen.

Met zowel fillers als Botox. Dat meisje met de ogen die zo goed kon kussen. De service was uitstekend! Ik ben heel blij met de manier waarop zij mijn lipfillers heeft ingebracht.

Met de nodige zenuwen kwam ik aan bij Faceland. Puzzels en games Test uw kennis en speel uitdagende puzzels en games. Pijnlijk maar ECHT de moeite waard.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.04.2021 17:13 Alphons:
   We begonnen te WhatsAppen en ergens in februari stelde ik voor om haar, op weg naar mijn skivakantie in Italië, op te zoeken voor een koffie.

   09.04.2021 11:23 Khaoula:
   Ze is echt een topvrouw!! Fouten die ik maakte in mijn zestienjarige ­huwelijk maak ik, wijs geworden, niet meer.

   15.04.2021 13:59 Giovannie:
   Bo 27 september Ik huilde, zij ook.

  Ten anker

  Vond