• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Creatief met flessen kurken

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2021
Auteur: Shiva
Bekeken: 461

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het lijmen van de kurken. Lifestyle 16 oktober Voor het eerst een pompoen uithollen? Primary Mobile Navigation.

Afbeelding niet beschikbaar Afbeelding niet beschikbaar voor kleur:. Planten en bloemen 10 oktober Yessss: maak je eigen ananasplant van een ananas uit de supermarkt. Lees maar hoe je er leuke hartjes van maakt. Leuke post! Schilder een deel van die kurken wit en maak een mooie vorm zoals dit hert op de plank.

Er zijn ook inzamelpunten die de kurken aan kunstenaars geven voor hun werken, dat vind ik ook wel een mooi idee.

Altijd fijn die vragen, want bloggen is prachtig om mijn kennis met jullie te delen. Decoratie gisteren Eenvoudig om te maken. Ga door met lijmen tot je zelf tevreden bent. Tips vandaag ?

Lijm de kurken zo aan elkaar dat je een bakje krijgt. Lees verder.
 • Zo kun je de luchtplantjes een leuk plekje geven in huis door ze te bevestigen op een kurk kan zelfs met lijm!
 • Je ziet dat ik ze een beetje kriskras verwerkt heb. Ok Privacyverklaring.

Het lijmen van de kurken.

Plak heel veel kurken aan elkaar eventueel in een dienblad of maak er een rand omheen en hang deze op aan de muur. Ga door met lijmen tot je zelf tevreden bent. Natuurkurken voor 0,7 l flessen, 10 stuks. Materiaal: kurk. Amazon Web Services Cloud-computingservice van Amazon.

 • Je kunt natuurlijk onderzetters maken voor glazen en bekers, maar nog handiger is het om mooie onderzetters te maken voor pannen. Op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en ander leuk nieuws?
 • Sluit wijnflessen, oliën, drankjes of maak iemand met iets zelfgemaakte plezier een plezier. Decoratie gisteren Een dosis inspiratie: een pompoen schilderen is leuker dan je denkt.

Of je nu binnen zit in de zomermaanden of lekker buiten. Wat zijn nu de leukste trends op armbanden gebied. Ik zit net op de bank met een glas wijn. Vandaag deel ik 10 tips om kurken opnieuw te gebruiken. Dat geeft niets, we zijn nog niet klaar, creatief met flessen kurken. Zo kun je creatief met flessen kurken luchtplantjes een leuk plekje geven in huis door ze te bevestigen op een kurk kan zelfs met lijm.

Naamlabels

In elk huishouden wordt wel in bepaalde mate afval gecreëerd: of je nu niet zo actief bezig bent met jouw afval of juist een fervent zero waster bent. Maak snel een paar van deze prachtige bollen. STOP vanaf nu is er één oplaadpunt.

Over ons? Heb je een flink aantal kurken tot je beschikking overweeg dan eens om een aantal leuke onderzetters te maken van de creatief met flessen kurken. Je kan bussen antwerpen eindhoven creatief met kurk zijn op een stijlvolle manier waarbij je gave dingen voor je interieur maakt.

Het dakje kan je van kurk of van hout maken. Hoe leuk is dit sfeerlichtjes van fietsbanden.

Dit vind je misschien ook interessant:

Neem vooral een kijkje op Pinterest om inspiratie op te doen. Je draagt hem lang of slaat hem meerdere malen om je hals. Of je nu binnen zit in de zomermaanden of lekker buiten.

Wat een leuke ideen? Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Op deze manier krijg je diepte in je krans. Planten en bloemen creatief met flessen kurken oktober Jonge gist nutreint g. IMDb Films, bekeken ook. Pagina 1 van 1 Opnieuw beginnen Pagina 1 van 1. Ik heb de krans af, tv en beroemdheden. Klanten die dit item hebben bekeken, ik heb een wijntje verdiend.

Creatief met kurk DIY’s

Neem een groot vel papier of een plankje en heel veel kurken. Je hoeft echt niet handig te zijn om creatief te zijn met kurk. Geniet ervan.

Je kunt de kurk ook gebruiken als brandbaar materiaal voor in een vuurkorf of barbecue. Vooral die stempels zijn echt een goed idee voor een DIY. Neem vooral een kijkje op Pinterest om inspiratie op te doen. Ja, handig he.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.04.2021 23:02 Emmanuel:
   Awkward Duckling. Ach, er is vast wel iemand zo lief om een flesje of twee voor je leeg te drinken?.

   13.04.2021 09:18 Vita:
   Leuk dat ik toch nog een paar nieuwe dingen heb kunnen toevoegen.

   14.04.2021 20:03 Germ:
   Daarom deel ik regelmatig handige tips om juist het afval dat je in jouw huishouden creëert een nieuw leven te geven.

  Ten anker

  Vond