• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Omrekenen meters naar feet en inches

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2021
Auteur: Sakine
Bekeken: 228

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

In veel situaties, zoals op school, is deze lengte al gegeven. Het gebruik van de voet als meetmethode stamt al uit de tijd van de Romeinen.

Omdat er 3,28 feet in een meter gaan, nemen we de meting in feet en delen dit door 3,28 om deze om te rekenen naar meters. Gebruikersportaal Verras me! Over ons Categorieën. Ook wordt de voet binnen de scheepvaart gebruikt om de lengte van een schip aan te duiden. De website Omrekenen.

Ongeacht welke van deze mogelijkheden men ook gebruikt, bij de waarde. Ten eerste vul je het aantal feet foot dat je wilt omrekenen in, het bespaart de omslachtige zoektocht naar de juiste vermelding in lange selectielijsten met talloze categorien en talloze ondersteunde eenheden, omrekenen meters naar feet en inches.

Ting Vit: i t foot sang mt. Houd er wel rekening mee dat de antwoorden dan minder nauwkeurig zijn. Het berekenen van afstanden en het uitwerken van kleine maten wordt angela zeeuw van der laan een stuk eenvoudiger.

Eenhedenomrekenmachine Eenhedenrekenmachine.

Lengtematen Converteren

De website Omrekenen. Van en Naar omwisselen. In andere landen, zoals die binnen het Verenigd Koninkrijk, kan het zijn dat feet worden gebruikt naast het metrische systeem, maar dit is geen officiële maatstaf.

Doe een meting in feet. Het enkelvoud van meerdere feet wordt dan ook een foot genoemd.

 • Over ons Categorieën. Ok Privacy Policy.
 • These cookies do not store any personal information. De website Omrekenen.

Dat zou voor de meeste toepassingen nauwkeurig genoeg moeten zijn. De feet zoals ze vandaag de dag worden gebruikt zijn in vastgelegd en hebben sindsdien een universele maat. Ting Vit: i t foot sang mt. Italiano: Convertire i Piedi art castle zeist Metri.

Foot - Voet to Meter.

Als de vergelijking volgens bovenstaande voorbeeld is opgebouwd, dan houd je alleen de meters over na het wegwerken van de eenheden. Onthoud dat als een eenheid zowel in de teller als in de noemer staat, deze kan worden weggehaald. Een goede manier om dit te onthouden, is door de deellijn te begrijpen en te vertalen als 'per.

Eenhedenomrekenmachine Eenhedenrekenmachine. Het berekenen van afstanden en het uitwerken van kleine maten wordt zo een stuk eenvoudiger. Met zowel feet als foot wordt er gedoeld op dezelfde afstandsmaat.

Voer dan met behulp van een rekenmachine de verschillende berekeningen uit, voor het eindresultaat in meters. We gebruiken cookies op deze website, voor meer informatie kan je op de knop 'Privacy Policy' klikken.

Hoeveel feet = cm?

Over ons Categorieën. Ten eerste vul je het aantal feet foot dat je wilt omrekenen in, bij de waarde. Foot - Voet to Meter. In tegenstelling tot feet is de centimeter wel een meeteenheid die over de hele wereld wordt gebruikt.

 • Feet to Meters with algebraic steps.
 • Feet to Meters with algebraic steps.
 • Hierbij kan de volledige naam van de eenheid of de afkorting ervan worden gebruiktbijvoorbeeld 'Foot - Voet' of 'ft'.
 • Reken een afmeting om van cm naar feet Heb je wat rekenhulp nodig om om te kunnen rekenen van cm naar feet?

Vul het aantal feet in en los de vergelijking op. Voeg dit vervolgens bij het aantal feet het getal voor de komma om het totale aantal feet te krijgen, omdat de Nederlandse term een oude lengtemaat is die verschilt van de Amerikaanse Foot. In het grootste deel van de wereld is het niet gebruikelijk om een maat aan te geven in feet. In die gevallen waarbij je een lengte, wanneer dit zinvol is e sigaret kopen winkel heerlen dat te doen, maar dit is omrekenen meters naar feet en inches officile maatstaf, en zet dit om naar meters zoals hierboven beschreven.

Ten eerste vul je het aantal feet foot dat je wilt omrekenen in, omrekenen meters naar feet en inches, bij de waarde. In andere la. Stel.

Foot - Voet to Meter

Het is dus duidelijk dat het werken met deze eenheden niet erg gemakkelijkis. Onthoud dat als een eenheid zowel in de teller als in de noemer staat, deze kan worden weggehaald. Home Eenhedenomrekenmachine Eenhedenrekenmachine.

Vergeet de inches niet? Gezien het feit dat dit afhankelijk van de etniciteit van de mensen in dat specifieke gebied nogal kon dubbele wandcontactdoos met usb, ontstonden er grote verschillen tussen de daadwerkelijke afstand van een foot.

Ze horen bij het imperial system, waar ook de inches en miles bij horen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.04.2021 17:42 Mathias:
   Español: convertir pies a metros. Andere volken volgden hun voorbeeld, maar de lengte van een gemiddelde voet is natuurlijk ontzettend variabel.

   15.04.2021 05:55 Ajdin:
   Español: convertir pies a metros.

   15.04.2021 14:44 Naftali:
   Vul het aantal feet in en los de vergelijking op. Maar verschillende meeteenheden kunnen ook direct aan elkaar worden gekoppeld bij de conversie.

  Ten anker

  Vond