• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Woezel en pip fondant maken

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2021
Auteur: Filipe
Bekeken: 108

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik maakte de avond vooraf al het biscuitdeeg: dat is de cake die binnenin de taart zit. Beringe 19 okt.

Het was even een projectje, maar niet heel ingewikkeld! Bovenop de taart hebben we nog een zwarte rand gemaakt met de Sugar Craft Gun, voor om de witte cirkel. In dit artikel gaan we er vanuit dat je al een biscuittaartje hebt gebakken, gevuld en afgesmeerd.

Anton Assen. Bezoek website 20 okt.

Woezel en pip prikker koekjes uitsteker Prijs op de foto's Nieuw Schaepkens van sint fyt restaurant of Verzenden.

Kijk telkens even hoe het er uit ziet en voeg zo nodig nog een beetje van een van de drie kleuren toe. Wilt je weten hoe deze werkt. TD ouwel woezel en pip fondant maken woezel en pip 40x4,7cm cupcake top eetbaar Icing is royaal een jaar houdbaar ouwel is royaal jaar houdbaar bij ons word alles vers gemaakt op hobby basis leuke eetbare t Nieuw Ophalen of Verzenden. Leg het uitgeknipte plaatje op het fondant, zodat je een figuurtje van fondant krijgt.

De dikte van het gaatje dat je kiest bij de sugar craft gun, hangt af van hoe dik jij je fondant uitrolt.
 • Icing is royaal een jaar houdbaar ouwel is royaal jaar houdbaar bij ons word alles vers gemaakt op hobby basis leuke eetbare t. Wilt je weten hoe deze werkt?
 • Er zijn geen reacties geplaatst. Benodigdheden: Wat goed is om te weten is dat je bij een puzzelplaatje de afbeelding die je op je taart wilt minimaal 2 keer moet printen.

We horen jullie denken: wat is een puzzelplaatje? Beringe 1 okt. Of een chocoladevulling. Wij hebben daar eerder al een artikel over geschreven! Verschillende kleuren fondant: lichtblauw, lichtgroen, geel, wit, paars, blauw, rood en licht roze Zwarte marsepein Sugarcraft gun Hartjes uitsteker, kleine ovale uitsteker en bloemetjes uitsteker Grasrand Mesje Karton 16 cm Eetbare lijm 3, 2, 1, GO!

Onze taart is 20 cm. TD ouwel dik woezel en pip 40x4,7cm cupcake top eetbaar Icing is royaal een jaar houdbaar ouwel is royaal jaar houdbaar bij ons word alles vers gemaakt op hobby basis leuke eetbare t Nieuw Ophalen of Verzenden! Wij hebben daar eerder al een artikel over geschreven, woezel en pip fondant maken.

Home Hobby en Vrije tijd   Taarten en Cupcakes maken   21 resultaten   voor 'woezel en pip'. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Welkom op liefdevoorbakken.nl

Je kan natuurlijk ook altijd kiezen voor mix voor biscuit! Bij Pip begin je nu ook weer bij de oren. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Valt op zich wel mee hoor, gewoon goed overtrekken en dan een beetje puzzelen met de woezel en pip fondant maken Dat was eigenlijk helemaal niet zo moeilijk! TD icing woezel en pip 20cm eetbare taart plaat met naam Icing is royaal een jaar turkse bakker noordgeest bergen op zoom ouwel is royaal jaar houdbaar bij ons word alles vers gemaakt op hobby basis leuke eetbare t Nieuw Ophalen of Verzenden.

Rol een stukje gele fondant uit, en leg hier de uitgeknipte oortjes op. Vandaag hebben we een feestje: ons neefje is jarig! Anton Assen.

Een blog over taartjes en baksels

Snijd dat uit. Baktotaal Bouwhuis BV Bezoek website. Teken met de stift met eetbare inkt lijntjes op het figuurtje, zodat het een echt duidelijk hondje wordt.

Kies wat je lekker vindt! Dan snijd je hier met een mesje omheen.

 • Bezoek website Eergisteren.
 • Kijk telkens even hoe het er uit ziet en voeg zo nodig nog een beetje van een van de drie kleuren toe.
 • Je hebt nu verschillende stukjes fondant die je als een puzzel in elkaar kunt leggen, zodat je een compleet figuurtje hebt.
 • Veel succes!

Maar het is gelukt, woezel en pip fondant maken. Maak met je Sugar Craft Gun een zwart lijntje met marsepein mag ook met fondant, en leg deze om het oortje heen, voor wat extra diepte. En welke verhouding heeft u gebruikt. De neus sneed ik overigens ook uit met de uitgeknipte neusjes-op-karton. Wij vinden dit altijd hele leuke taarten. Dank je wel. Wij hebben de neus expres dikker gedaan.

Dus welke onderdelen ga je puzzelen en waar wil je zwarte lijntjes tussen.

Woezel & Pip Taart

TD icing sint en piet woezel en pip 18cm eetbaar v taart Icing is royaal een jaar houdbaar ouwel is royaal jaar houdbaar bij ons word alles vers gemaakt op hobby basis leuke eetbare t Nieuw Ophalen of Verzenden.

In die grasrand doen we hier en daar wat kleine bloemetjes. Beringe 1 okt. Kijk telkens even hoe het er uit ziet en voeg zo nodig nog een beetje van een van de drie kleuren toe.

Uitsteker pip 3d van woezel en pip kan niet in de vaatwasser graag serieus bieden, op onzin boden wordt niet gereageerd. Maak met wat zwarte fondant de neus en oogjes.

In die grasrand doen we hier en daar wat kleine bloemetjes.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.04.2021 02:16 Joshi:
   Beringe 1 okt. Er waren twee dingen die wij nog heel graag wilde doen: 1.

   15.04.2021 16:48 Nordin:
   Plak deze witte plak midden op je taart. Je gaat er eentje gebruiken om stukjes van de knippen en de andere gebruik je als voorbeeld.

  Ten anker

  Vond