• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Voicemail bericht verwijderen kpn

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2021
Auteur: Lolkje
Bekeken: 363

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bekijk de tarieven. Als je een nieuw bericht hebt, zijn er verschillende opties in het VoiceMail menu waaruit je kunt kiezen. Heb je al een account?

Ga naar het scherm 'Visual Voicemail'. Je betaalt geen abonnementskosten, maar alleen het standaardtarief binnen de regio voor het beluisteren van je VoiceMail. Ben je je pincode vergeten? Toets alleen om je toegangscode per sms aan te vragen. Uitzetten via de vaste telefoon. Je toegangscode heb je ingesteld tijdens de eerste keer dat je naar je voicemail belde en bestaat uit minimaal 4 en maximaal 10 cijfers. Spring naar de inhoud Ga naar het invoerveld voor zoeken.

Spring naar de inhoud Ga naar het invoerveld voor zoeken. Wel zo makkelijk. Hoe sla ik voicemail bericht verwijderen kpn datum en tijd van het ingesproken bericht over. Je betaalt start- en gesprekskosten voor het terugbellen binnen of buiten je regio. VoiceMail uitschakelen: 1.

Uitzetten via de vaste telefoon. Via vaste telefoon Je kunt je VoiceMail ook aan-en uitzetten via je telefoon. Onderwerpen die met Voicemail te maken hebben Voicemail voor vaste telefoon Heb je een vraag over voicemail voor je vaste telefoon?
 • Hoe sla ik de datum en tijd van het ingesproken bericht over? Heb je gekozen om een persoonlijke welkomstbegroeting in te stellen?
 • Je hoeft dus niet langer door eindeloze telefoonmenu´s te worstelen.

Laat uw voicemail inspreken door KPN

Je kunt je voicemail ook vanaf een vast toestel in of buiten Nederland beluisteren. Toets je eigen telefoonnummer in. Voicemail voor vaste telefoon. Hopelijk lukt het dan om zo snel mogelijk berichten te verwijderen. Vaste telefoon doorschakelen Maak gebruik van de doorschakelfunctie op je vaste telefoon. Wel zo makkelijk.

 • Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.
 • Zijn er kosten verbonden aan het beluisteren van je VoiceMail? Je kunt er ook voor kiezen om de berichtinformatie niet af te spelen.

Dan worden de functies van de Visual VoiceMail app gentegreerd in je toestel. Ik weet dat het heel handig is als je meerdere berichten kan wissen, maar bij ons is dat voicemail bericht verwijderen kpn mogelijk. Het voicemailbericht wordt dan verwijderd. Inloggen Inloggen T-Mobile Klant en nummer of. Alles over vaste telefoon doorschakelen.

Dat doe je als volgt:.

Meld je aan

Bevestig je wachtwoord door deze opnieuw in te voeren. Met de KPN VoiceMail app wordt het een stuk makkelijker om achtergelaten berichten terug te luisteren. Hi Vogel18, Dankjewel voor je reactie. Alles over vaste telefoon doorschakelen.

Wil je geen gebruikmaken van Visual Voicemail, we zijn de inhoud van dit stalen balk in plafond plaatsen nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Bel vanaf je vaste telefoon naar. Hopelijk lukt het dan om zo snel mogelijk berichten te verwijderen! Inloggen Inloggen T-Mobile Klant en nummer of.

Je hoeft dus niet langer door eindeloze telefoonmenus te worstelen, voicemail bericht verwijderen kpn.

Via vaste telefoon

Voicemail uitzetten Voicemail uitzetten Bel gratis vanaf je mobiele telefoon of sms 'UIT' naar om voicemail uit te zetten. Nummerweergave en -herkenning Alles over Nummerweergave en het afschermen van je eigen nummer. Wil je zelf een welkomstboodschap inspreken, kies dan voor 'Aangepast'. Voer een voicemailwachtwoord in van maximaal tien cijfers.

 • VoiceMail afluisteren.
 • Om je berichten te beluisteren vanaf een andere telefoon, bel je jouw eigen telefoonnummer.
 • Hopelijk ben je er snel doorheen!
 • Voicemail uitzetten Voicemail uitzetten Bel gratis vanaf je mobiele telefoon of sms 'UIT' naar om voicemail uit te zetten.

Hoe sla ik de datum en tijd van het ingesproken bericht over. Onderwerpen die met VoiceMail aan- of uitzetten  te maken hebben? VoiceMail beluisteren met andere telefoon. Hoe kan ik Visual Voicemail instellen? Tik op 'Bewaar' om op te slaan. Druk 2x om terug naar het begin te van het bericht te gaan, voicemail bericht verwijderen kpn. Onderwerpen die met Voicemail te maken hebben Voicemail voor vaste telefoon Heb je een vraag over voicemail voor je vaste telefoon.

Wachtwoord vergeten?

KPN VoiceMail app

Met de knop 'Bel terug' kun je de beller meteen terugbellen. Bel je eigen telefoonnummer wacht totdat je de welkomstbegroeting hoort. Met de KPN VoiceMail app wordt het een stuk makkelijker om achtergelaten berichten terug te luisteren.

En stuur direct een berichtje naar de afzender, kies dan voor 'Aangepast'. Wil je zelf een welkomstboodschap inspreken, of bel ze gelijk even terug vanuit de app, voicemail bericht verwijderen kpn. Veelgestelde vragen over voicemail voor je mobiel Hoe stel ik een 'Notificatie' in?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.04.2021 04:31 Cihat:
   Cookiebeleid Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren. Hierna kun je jouw berichten beluisteren.

  Ten anker

  Vond