• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Macbook zwart scherm wel muis

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2021
Auteur: Mareille
Bekeken: 122

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Gaat je mac nu gewoon aan? Bij een draagbare computer kan het zijn dat de batterij leeg is. Al raad ik u altijd aan om voor een goede reservekopie te zorgen.

Zet de lichtintensiteit van jouw scherm voluit Gaat jouw mac wel aan en hoor je ook een opstartgeluid? Formatteer of vernieuw het opslagmedium. Kies hier het onderwerp waar je meer over wilt weten Hiervoor moeten we dan contact opnemen met Apple en is er ook uw aankoopbewijs nodig. Dit duurt wel iets langer omdat er weer een schone cache-map moet worden geïnstalleerd.

De SMC op een Mac-desktopcomputer opnieuw instellen.

Het statusindicatielampje indien aanwezig werkt niet correct. Kies hier het onderwerp waar je meer over wilt weten Afhankelijk van het type Mac dat je bezit worden instellingen opgeslagen die betrekking hebben op bijvoorbeeld je toetsenbord, scherminstellingen. Laat alle toetsen los. Verwijder de MagSafe netstroom aansluiting.

Dit duurt wel iets langer omdat er weer een schone cache-map moet worden geïnstalleerd.

Weet jij het antwoord?

Als uw Mac niets meer doet, kijk dan eerst of uw Mac goed is aangesloten op het stroomnet. Druk de [ power ] knop in gedurende 5 sec. Zorg ervoor dat de batterijlading ten minste tien procent is voordat je externe apparaten aansluit en weer verder gaat met je werk. Als je het opstart geluid voor de tweede keer hoort kan je de toetsen loslaten. Het is daarom een goed idee om een Apple Hardware Test uit te voeren om te bepalen of er zich een probleem voordoet met één van de onderdelen van de computer, zoals het geheugen of de processor.

Als de SMC in de war raakt, kan het zijn dat de Mac niet meer wil starten.

 • Nadat de Mac is uitgeschakeld, verwijder je de batterij en plaats je deze opnieuw indien deze kan worden verwijderd. Dat doet u op de volgende manier: Bij een iMac koppelt u de Mac los van het stroomnet, wacht een minuut, en sluit de Mac dan opnieuw aan.
 • Nu opent zich een nieuw blad met de bibliotheek en daarin de map Cache.

Plaats de batterij weer terug. Om energie te besparen, macbook zwart scherm wel muis, wordt de sluimerstand automatisch ingeschakeld als de Mac en het beeldscherm niet worden gebruikt. Het probleem kan hiermee opgelost zijn. Wacht vijftien seconden! Let wel op, want het toetsenbord van uw Mac staat nu nog in qwerty ingesteld. Als het opladen is voltooid, kan het zijn dat de Mac niet meer wil starten. Direct contact opnemen Dit bericht delen via:. Als de SMC in de dhl pakket verzenden naar marokko raakt.

Google Reviews

Houd deze toetsen ingedrukt totdat je Mac opnieuw wordt opgestart. Niet-bewaarde wijzigingen in geopende programma's gaan hierbij verloren.

Als u uw probleem heeft opgelost, dan herstart u vervolgens de Mac weer normaal op, 5.

U kunt de systeem partitie controleren op fouten en repareren met het commando: fsck -fy. Witjas te Blaricum. Het statusindicatielampje indien aanwezig werkt niet correct. Het geforceerd herstarten van een Mac is vrij eenvoudig. U moet uw firmware wachtwoord invoeren. Volg de instructies op het scherm.

2. SMC reset (System Management Controller)

Dit hoeft geen probleem te zijn als je maar weet hoe je dit moet oplossen. Sluit het netsnoer weer aan. Problemen met afsluiten van de computer.

Let wel op dat als je dit doet al jouw niet opgeslagen werk verloren gaat.

Hieronder vind je een overzicht van alle instellingen die worden opgeslagen in dit gedeelte van het geheugen. Heb je dat ook wel eens. Via Timemachine zorgt u loods 5 cadeaubon verkooppunten dat uw systeem weer opstart en goed werkt!

Zie ook De helderheid van het beeldscherm van de Mac aanpassen Apple Support-artikel: Apple computers: Mini DisplayPort-beeldscherm macbook zwart scherm wel muis een zwart scherm of reageert niet na sluimerstand De Mac wordt niet ingeschakeld. Op vaste mac computers met een opstartgeluid mag je de toetsen weer loslaten wanneer je het opstartgeluid voor de tweede keer hoort.

Als uw Mac niets meer doet, kijk dan eerst of uw Mac goed is aangesloten op het stroomnet. Probeer vervolgens via de herstel partitie het systeem opnieuw te installeren.

Dat lichtje geeft aan dat de oplader goed functioneert. Doorloop dan de volgende stappen:, macbook zwart scherm wel muis.

Primary Sidebar

U kunt dan de SMC het beste resetten. Het kan ook zo zijn dat er een hardnekkig proces kan blijven draaien dat niet afgesloten kan worden en dan heb je het de volgende keer weer. Als u een hangslot te zien krijgt, dan wil het zeggen dat er een Firmware wachtwoord op u Mac staat.

Problemen met afsluiten van de computer Problemen met afsluiten van de computer.

Als de batterij wel verwijderbaar is: Zet uw Mac uit. Dit zou het probleem moeten oplossen. Als u uw probleem heeft opgelost, 5. Voor Software Support blijf ik u ondersteunen via de mail of de telefoon 66 57 53 macbook zwart scherm wel muis via het contactformulier  of via een remote inlogsessie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   07.04.2021 04:30 Veronica:
   Als het scherm zwart wordt, is de sluimerstand van de Mac of het beeldscherm mogelijk ingeschakeld.

   12.04.2021 20:19 Rahma:
   Hieronder vind je de instructies per model.

   14.04.2021 05:19 Sieta:
   Controleer na elke stap of het probleem is opgelost. Hieronder vind je de instructies per model.

  Ten anker

  Vond