• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Italiaans windhondje te koop

Gegevens
Gemaakt door: 06.06.2021
Auteur: Suman
Bekeken: 969

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hondenrassen Italiaanse Windhond. Pups groeien op in huiselijke sfeer samen met moeder. Nos heures d'ouverture: Lundi 10u - 18u Mardi 10u - 18u Mercredi 10u - 18u Jeudi sur rendez vous Vendredi 10u - 18u Samedi 10u - 18u Dimanche 10u - 18u.

De aantrekkingskracht van deze sport is niet minder dan bij paardenrennen. Staart: dun, puntig toelopend en gebogen gedragen.

Golosina is een galgo teefje van 2jr oud. Gedurende de eeuwen bekoorden Italiaanse Windhonden de Edelen en notabelen; ze zijn op tal van schilderijen uit de 17e en 18e eeuw afgebeeld.

Mag het nest verlaten. Het harnas is voorzien van zes bevestigingspunten met een sn.

Yorkshire Terrir Uiterlijk en Persoonlijkheid. Uiterlijk en Temperament van een Sharpei? Geschiedenis, Kenmerken van de Riesenschnauzer March 20. ACE: Eduard is een statige mooie verschijning Er zijn nog veel meer dieren te vinden op onze site.

DogCatandCo is een erkend fokker waar u steeds de mooiste pups te koop vindt. In korte tijd is Puppyplaats.

Windhonden

Italiaanse Windhond pup teefje Ik ben al een hele tijd op zoek naar een italiaanse windhond pup. ACE Tayu.. Italiaanse windhonden zijn gevoelige honden die de voorkeur geven aan een rustig huis en een zachte aanraking. Dit is het kleinste windhondje, dat even snel, vrolijk, aanhankelijk en intelligent is als zijn grotere neven de Whippet en de Greyhound.

Hello dear dog friends, our sweet labrador has given us 8 adorable puppies. Italiaanse windhonden zouden meerdere keren per week moeten kunnen rennen, maar ze zijn niet gebouwd voor uithoudingsvermogen activiteiten.

Carmen en carmelo, twee podencootj? Bieden 16 okt. Plaats advertentie. Clark is een mooie statige galgo die door zijn jager aan ons werd overgelever. Wit is toegestaan op de borst en aan de tenen.

Dieren en Toebehoren

ACE: Clark heeft een hoog knuffelgehalte, is sociaal Er zijn nog veel meer dieren te vinden op onze site! Zie omschrijving 14 jul. Ik ben op zoek naar een leuk, lief, mooi gezelschapshondje voor mij en mijn ander hond laatste Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup.

Het harnas is voorzien van zes bevestigingspunten met een sn. Italiaanse windhond pupjes te koop. Deze en andere gemporteerde honden waren van groot belang om het ras in heel Europa nieuw leven in te blazen en daarmee zijn geleidelijk toenemende populariteit, italiaans windhondje te koop.

Ace: eduard eduard is een galgo gered van de jager nadat hij naar het dodenst. Uiterlijk: slank, vrij gangwerk.

Italiaans Windhondje

Kenmerken, Geschiedenis van de Italiaanse Windhond March 20, Ik ben al een hele tijd op zoek naar een italiaanse windhond pup. Hilversum 2 okt. Beschikbaarheid Italiaanse Windhond Italiaanse Windhond pups te koop in onze kennel: Belgische origine wordt aangegeven met een B , import met een I.

Ze werden opgevoed voor verschillende doeleinden van bescherming, is een beperkt geregistreerde Italiaanse windhond een geschikte metgezel voor je gezin, fokken Als kleinste van de windhond familie weegt de Italiaanse windhond 3 - 7 kg tot 9 kg is gezien met een gemiddelde van 3,5 kg, italiaans windhondje te koop. Beide ouders zijn sociale huishonden. Onze animal care garantie: Pups en kittens zijn ontwormd Pups en kittens zijn gevaccineerd en gedentificeerd door een microchip Eigen en erkende fokkerijen Alle wettelijke documenten voorzien.

Als je geen professionele fokker bent. Zie omschrijving 14 okt. Windhonden italiaans windhondje te koop Engelse uitstralinop marmeren consol Fraaie engelse windhonden brons van goede zware kwaliteit per stuk 49 euro als set 85 euro gekocht in dure winkel.

Wat groeien ze snel! De halsbanden zijn gevoerd en lopen van smal.

Bent u door omstandigheden genoodzaakt om een nieuw adres te vinden voor uw hond? Jasje - slaapzak - halsband -whippet - galgo - greyhound We hebben op voorraad, winterjasjes, regenjasjes, body's en slaapzakken voor whippets, galgo's, podenco's, italiaantje. Uiterlijk, Persoonlijkheid, Geschiedenis van de Bully March 21, Oktober , uit het dagboek van fabienne: 'familia perruna van de campo,

Gedurende korte periode dreigde het ras zijn eigen karakter te verliezen vanwege inkruising van een English Toy Terrir. Mag het nest verlaten. Is uw hond te veel alleen, dan kwijnt hij weg.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0