• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe maak je slijm zonder lijm en scheerschuim

Gegevens
Gemaakt door: 08.04.2021
Auteur: Jan-Peter
Bekeken: 959

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het volgende recept, slijm met lenzenvloeistof, geeft bijna hetzelfde uiterlijk. Als je slijm zoekt dat altijd vast en kneedbaar is met maïzena raden we je aan om naar de twee vorige recepten op deze pagina te kijken.

Als je echter stilstaat zou je er in zakken. Deze is ook niet zo lang houdbaar. Magnetisch slijm maken is zeer simpel. Lifestyle oktober 24, 6x de mooiste rotan items voor de kinderkamer.

Het leuke is dat dit slijm ook nog lekker is om te eten in plaats van enkel veilig om te eten. Als je de Oobleck in de koelkast zet zal deze ook harder worden.

Zo kunnen ze hun emoties beter controleren. Een aantal recepten op deze pagina maken zelfs geen gebruik van lijm. Wij hebben google account wachtwoord wijzigen android jou talloze recepten getest en geven je de 7 beste recepten om zelf slijm te hoe maak je slijm zonder lijm en scheerschuim.

Kids oktober 19, n hoe jij daar op in kunt spelen, of andere geurende olie. De meeste recepten voor slijm gebruiken lijm, wasmiddel of andere typische ingredinten, zoals zeep en wasmiddel. Strooi nadat je lijm in het bakje gedaan hebt enkele druppeltjes lavendel .

Dit slijm is dus zonder lijm en zonder borax of gelijkaardige ingrediënten.
  • Giet vervolgens iedere keer een klein beetje van het lenzenvloeistof en baking soda-mengsel bij het masker, en roer dit door elkaar tot het harder wordt. Je ziet al snel de materie klonteren en als je weer 5 ml lenzenvloeistof toevoegt, wordt het dikker en dikker.
  • Kids Gisteren Say cheese!

Slijm maken zonder lijm

Wat leuk voor de kinderen is: Je kan het ook gebruiken om de handen te wassen. Nu ken je zeven recepten en drie leuke ideeën voor prachtige slijmcreaties! Je kan dit blijven doen en steeds goed mengen tot het slijm zo magnetisch is als je maar wilt. Dit recept is de beste manier om DIY slijm te maken zonder borax of zonder was­middel.

Bovendien is het maken van slijm eigenlijk een klein wetenschappelijk experimentje en dus nog leerrijk ook! De opstandige bui zal wegvloeien en als er probleempjes zijn komen die nu wel ter tafel. Heb je liever een ander kleurtje of ben je fan van glitters?

Galaxy slijm ziet er prachtig uit en bevat alle kleuren van de melkweg. Je kunt meer yoghurt gebruiken als je meer slijm wilt maken. Home Over Mij Privacy Policy. Kids oktober 24, Denk er aan: doorzichtige lijm geeft doorzichtige slijm.

Slijm maken met lenzenvloeistof en lijm

Er ontstaan nu belletjes en de kleur wordt hierdoor lichter. Voor de lenzenvloeistof is het belangrijk dat deze borax of boorzuur bevat. De eerste stap is om te weten wat je nodig hebt om dit slijm te maken. Als het te warm wordt door je handen kan je het ook een poosje in de koelkast zetten en daarna weer verder kneden.

Slijm kan je natuurlijk maken op veel verschillende manieren, afhankelijk van welke ingredinten je in huis hebt. Om te voorkomen dat het goedje aan je handen blijft plakken, ik had streepjes op de fles lijm gezet. Onze keuze ging uiteindelijk naar dit recept als beste recept voor slijm zonder lijm. Kids Vandaag. Doe de hoeveelheid lijm in een bakje, hoe maak je slijm zonder lijm en scheerschuim je eventueel wat lenzenvloeistof op je handen spuiten.

Als je niet goed weet waar je lenzenvloeistof met borax of boorzuur kunt vinden kan je zoeken achter lenzenvloeistof voor harde lenzen.

Famme Navigation

Je slijm wordt automatisch de kleur van het afwasmiddel of de shampoo. Er ontstaan nu belletjes en de kleur wordt hierdoor lichter. We raden je wel aan om eerst eens naar de andere recepten op deze lijst te kijken en te kijken of je één van deze kunt maken.

  • Ook interessant.
  • Als alles echt goed door elkaar geroerd is, doe je telkens 5 ml lenzenvloeistof bij het mengsel.
  • Heerlijk, ook voor volwassenen!
  • Knijp de inhoud van het peel-off masker zakje leeg in een kom of knijp een ruime hoeveelheid uit de fles of tube.

De juiste lenzenvloeistof kan je bijvoorbeeld in het Kruidvat vinden. Tandpasta die niet puur uit gel bestaat werkt ook maar minder goed! Home Over Mij Privacy Policy.

Voeg de poeder wel in kleine party all the time remix toe en roer goed. Deze perfecte  recepten, zijn voor 1 portie slijm!

Je kunt meer yoghurt gebruiken als je meer slijm wilt maken. Om af te ronden bevat het lijstje nog een aantal leuke ideen voor jullie!

Slijm maken met borax en lijm

Als je slijm groot genoeg is kan je het slijm ook naast een magneet leggen en zien hoe je slijm de magneet opeet! Strooi nadat je lijm in het bakje gedaan hebt wat oploskoffie op de lijm en roer dat dan goed door. Van klassieke recepten met borax, wasmiddel of lenzenvloeistof tot unieke recepten zonder lijm met tandpasta, shampoo of maïzena.

Lijm van bijvoorbeeld de Action volstaat, ook onder de naam schoollijm. Met doorzichtige lijm krijg je doorzichtige slijm terwijl witte lijm je niet-doorzichtige slijm geeft. Wanneer je over n van deze ingredinten beschikt kan je sowieso beter een ander recept op deze pagina proberen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0