• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het leven van een loser zwaar de klos boekbespreking

Gegevens
Gemaakt door: 08.04.2021
Auteur: Firdevs
Bekeken: 700

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wil je meer weten, dan kan je altijd even contact met ons opnemen. Blijf op de hoogte Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Deel 9.

Deel1 heb ik 3keer gelezen en deel 2ook3 leerjaar de rest heb ik nog niet en ik wil heel snel veder lezen Plzzzzzzz" Saartje de lange op 3 juni "Cool :D" op 3 juni "het is echt een supervetgaafcool boek ik kan niet wachten tot er een nieuwe uitkomt" floris vletter op 2 juni "super leuk boek als je begint met lezen kun je niet stoppen zelfs mijn ouders vinden dit boek helemaal te gek Gr.

Of wordt hij zelf zo'n rare, verliefde puber? Gratis profiel aanmaken. Ik ben blij is ik alle delen heb. Maar dat was dus niet echt een goed idee, want Anouk was weggerend van schaamte. De tekst zelf bestaat uit korte stukjes die afgedrukt zijn op lijntjespapier en zo de indruk versterken dat er een dagboek gelezen wordt. Onbeperkt toegang tot Zeker Weten Goed-verslagen De mogelijkheid een leesdossier aan te maken Updates over de nieuwste Scholieren.

Er zit veel humor in en het is zeker een aanraden om de hele serie te lezen. Ik kan soms gewoon niet stoppen met lezen, zo leuk. De loserboeken van de Amerikaanse Jeff Kinney volvo lease particulier een enorme hit en worden veel gelezen in groep zeven en acht van de basisschool.

Ik blijf maar lezen. Wanneer komt de volgende uit!

Iedereen die van plan IS het boek te kopen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk onze nieuwste blogs

Hij is opgegroeid in de omgeving van Washington D. En als pap thuis kwam moest hij van mam zijn hele dag bespreken. Gratis profiel aanmaken. Welkom Let op! Ik dacht dat ik een soort snotje weg zag vliegen naar mijn bord, recht op het stukje sla wat ik net in mijn mond stopte. Als ik ze uit heb vertel ik dat en moet je nieuwe delen schrijven!

 • XD Hoeveel je er ook leest, hoeveel keer je ze ook opnieuw verslind, ze blijven grappig! Niet te doen goed bedoelt ;p" Emma op 28 november "Beste Jeff ik vind U boeken super leuk en grappig.
 • Alles wat je moet weten over de aanmelding voor numerus fixusopleidingen Studiekeuze Hoe overleeft Bram dit jaar?

Maar zijn omgeving weet wel beter: Bram zal altijd een sukkel blijven, hond Prinses. Mijn nieuwe Loser probleem is wachten op deel 9, die juist volgend jaar komt. Ik heb de hele serie 3x keer al gelezen.

De Vermeulens, want dat zou Bram nooit kunnen krijgen. Ze is niet het populairste meisje van de school, die door het leven struikelt en van de ene in de andere ramp belandt.

Helaas heeft zijn eerste keus iemand anders op het oog.

Zelfs voor meiden! Studiekeuze helpt jou op weg. Ik heb zelf ook de loser agenda alleen raak ik erg in de war omdat jezelf de dagen van de week moet aankruisen. N20 op 2 januari "ik snap dit echt niet waarom ze die som vragen maar ik vind al die boeken ssssssuuuuuuppppppeeeeeerrrrrr leuk" hamza op 2 januari "echt coole boeken ik hoe van het leven van een loser, als iemand deze boeken niet leuk vind nou dan heeft die gene geen smaak" Emma op 2 januari "Gaaf ik had een boek op 1 uur uit dat is waanzin" Pieter-jan op 2 januari "Wat een Gave Serie!

Dacht ik : ik nog meer boeken van deze serie lezen. Anne Fleur" Anne Fleur op 19 november "het boek is super grappig" hugo op 17 november "echt een tof boek" Lisa op 15 november "Super tof boek echt een grote aanrader" Frederic op 14 november "Super tof boek echt een aanrader" Frederic op 14 november "Hele leuke boeken en waar wordt lego van gemaakt samen gesteld.

En ik heb buikpijn van het lachen? Maar soms pik ik een leven van een loser van mijn broer. Ik heb zelf ook de loser agenda alleen raak ik erg in de war omdat jezelf de dagen van de week moet aankruisen.

Studiekeuze

Op de checklist staat dat er een nieuwe Leven van een Loser is. Geef een cijfer:. Ik doe een boekbespreking over het leven van een loser maar ik heb graag noch wat weetjes kunnen jullie me helpen? Help je medescholieren! Boran Zorlu" Boran Zorlu op 14 juni "hallo" jelle op 11 juni "het aller coolste boek dat er heeft bestaan" yelke op 10 juni "Ik vind de boeken van leven van een loser echt super leuk ik hoop dat er nog veel meer komen" stef op 10 juni "ditis tof" koen op 10 juni "De loser is een hele coole vette raare grappige loser" hasse op 10 juni "Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel tof boek hoor ik zit er de hele dag te lezen!

 • Plus1" Naam op 7 augustus "beste boekken ooit" thusanthan op 7 augustus "Hoi" Marki op 7 augustus "Ik heb net een boek gelezen van het leven van een loser en nu wil ik ze allemaal uit lezen.
 • De volgende keer dat ik naar de bib ga, neem ik meer mee van deze vette serie!!!
 • Hoe bent u op het idee gekomen om de boeken te schrijven?
 • De simpele vorm is een beetje bedrieglijk omdat Bram Botermans wel een brugklasser is en ook het idioom van een brugklasser heeft.

Vindt jij het leven van een loser ook zo leuk. Ik vind vette pech leuk en zwaar de klos. Ik ga van alle boeken mijn boekbespreking houden. Een opvallende gebeurtenis is: blz.

De specifieke humor spreekt blijkbaar aan. Theo Thorbecke beste vriend van Bram? Groeten van nyam. Dit zijn onbetwijfeld de leukste en grappigse boeken die ik ooit heb gelzen?

Als ik ze uit heb vertel ik dat en moet je nieuwe delen schrijven! Volgens dagblad Stern is Jeff Kinney nu al een van de meest gelezen auteurs van de 21e eeuw. Maar toen ik het las kon ik niet meer stopen Van het leggen. Er moeten echt veel meer delen komen!

Theo Thorbecke heeft nu ook een eigen serie, dus ik denk dat je voorlopig nog niet bent uitgelezen. Echt een aanrader. Dit zijn onbetwijfeld de leukste en grappigse boeken die ik ooit heb gelzen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.04.2021 02:50 Lizzie:
   Niet te lang, je hoeft niet een heel hoofdstuk voor te lezen! Maar als mam me dan ging verschonen vond ze ze weer.

   10.04.2021 20:00 Marten:
   Op de eerste bladzijde staat voor Julie, Will en Grant. B voor 20 februari dan doe ik hem.

   17.04.2021 05:28 Rosanne:
   Groetjes" Corry Pelk op 6 maart "Beste Corry, deel 10 van Het leven van een loser ligt begin juni in de winkel!

  Ten anker

  Vond