• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Proeflokaal la trappe berkel enschot

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2021
Auteur: Domenique
Bekeken: 452

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Tijdens een rondleiding door de brouwerij ga je langs alle facetten van het productieproces en langs alle karakteristieke gebouwen op het brouwerijterrein. Keuken geopend van tot

Uitstekend Bedank arnoldussenjos. Waardering van reizigers. Naast een geweldige rondleiding door Toon kun je er terecht voor een schitterend getapt glas trappisten bier en een heerlijke lunch. Dit geldt voor zowel het terras als binnen in het Proeflokaal.

Datum van activiteit: november Zoals bij iedere horecagelegenheid hanteren wij ook regels om een veilig bezoek voor mooie gedichten overlijden hond te garanderen. Tijd van het jaar, proeflokaal la trappe berkel enschot. Je kan het volledige gamma degusteren, dit onder het genot van een hapje en uiteraard de eigengemaakte trapistenkaas, in verschillende opties degustatieglas?

Privacy Statement. Kloosterwinkel is wel geopend. Je kunt er heerlijk genieten van de diverse eigengebrouwen trappistenbieren.

Vriendelijke en professionele bediening. Alles is zeer goed op smaak en netjes gepresenteerd. Volledige weergave. Verder lekker brood, idem salades en de la trappe kaas is super. Kloosterwinkel is wel geopend. Dialoogvenster sluiten. Privacy Statement.

 • Matig 1.
 • Beoordeeld op 15 november Een zeer leuke Brabantse beleving.

Lijst wordt bijgewerkt Goede sfeer, goed bier, die de toer grappig,interactief maakt. Wij hadden gids toon en dat is in feite wat de uitstap super maakte:een heerlijke kerel met humor. La Trappe is een sfeervolle buiten locatie waar je in een gemoedelijke Brabantse sfeer heerlijk kunt lunchen en gebruik kunt proeflokaal la trappe berkel enschot van streekgerechten.

Spontane ingeving terug naar huis. Bij aankomst wordt u ontvangen door onze gastheer. Melding sluiten Vanwege de laatste corona-maatregelen is helaas ons proeflokaal gesloten Lees meer.

Plan uw bezoek

Nederlands Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Beoordeeld op 11 november via mobiele applicatie Super leuk en interessant! Alle talen.

Het proeflokaal. Zakynthos, Griekenland 59 bijdragen 3 nuttige stemmen. Datum van activiteit: oktober Datum van activiteit: augustus Professionele en vriendelijke bediening. Heerlijk gezeten in de tuin met een goed glas bier.

Beoordelingen

La Trappe is een sfeervolle buiten locatie waar je in een gemoedelijke Brabantse sfeer heerlijk kunt lunchen en gebruik kunt maken van streekgerechten. Datum van activiteit: november Op de terugweg van een weekendje Brabant nog even bij het proeflokaal neergeploft. Bekijk de menukaart.

Ondanks deze beperkingen willen we iedereen weer gastvrij ontvangen.

Als afsluiting kun je een van onze heerlijke trappistenbieren proeven. Gezien de ontwikkelingen omtrent het Corona virus kunnen we geen exacte datum noemen waarop de excursies weer van start zullen gaan.

Zakynthos, Griekenland 59 bijdragen 3 nuttige stemmen? En vooral Beoordelingen filteren? Geselecteerde filters? Spaans 4? Matig 1.

Wat reizigers zeggen

Na een heerlijke lunch met streekproducten en uiteraard een twist met het bier hebben we door Wim een mooie rondleiding gehad. Bedankt voor je hulp! Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Wat wil je nog meer; buiten onder de moerbei bomen, zonnetje, heerlijk bier en lekkere hapjes en dan even langs het winkeltje om wat mee naar huis te nemen!

Is de toegang voor deze plek gratis. We moesten even wachten voor de rondleiding en toen maar gelijk naar proeflokaal gegaan. Dialoogvenster sluiten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.04.2021 23:19 Maxine:
   Datum van activiteit: augustus Frans 1.

   16.04.2021 05:58 Chee:
   Hier zou ik anders elke week zitten.

   16.04.2021 17:28 Yfke:
   Hoogtepunten uit beoordelingen.

  Ten anker

  Vond