• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het weer in peschiera del garda in juni

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2021
Auteur: Chen
Bekeken: 891

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De watertemperatuur ligt rond de 24°C. Actuele waarnemingen.

Gardameer ligt in Italië. Voor vertrek moet u een zelfverklaring invullen. Gemiddeld is het maximaal 5°C in januari in Peschiera del Garda en minimaal rond de 0°C. Bekijk prijzen. De zeetemperatuur ligt rond de 10°C. Gemiddeld is het maximaal 16°C in oktober in Gardameer en minimaal rond de 9°C.

Er valt in juli op 14 Dagen neerslag met een totaal van 46 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in het Gardameer.

De watertemperatuur ligt rond de 8C. Voor de vakantieplanning kunt u de gemiddelde temperaturen verwachten en voorbereid zijn voor warmere en koudere dagen. Wat is je naam. Wij respecteren uw privacy! Overdag al snel weer lekker warm en soms zelfs heet! Neerslag: 0 mm.

Er valt in totaal mm neerslag op 38 dagen. ONO 2 2.
 • Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden.
 • De coördinaten van Gardameer zijn: Latitude:

Klimaat Gardameer

Veelgestelde vragen Waar ligt Gardameer? Dit patroon is de meeste dagen merkbaar in het noorden van het Gardameer. Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed.

Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid. Wel is er iedere maand kans op regen- of onweersbuien en ook op een totaal grijze dag.

Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren. Wat is je naam. Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis.

Weet je je pincode s niet meer. Dit levert schitterende beelden op.

Klimaat Peschiera del Garda

Het diagram voor Peschiera del Garda toont de dagen per maand, waarop de wind een bepaalde snelheid bereikt. Dit soort fluctuaties komen vooral in het voorjaar flink voor. Gemiddeld valt er op 1 dag sneeuw in Peschiera del Garda. Wind: O 1.

Totale daglichtperiode is uur. Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. Gemiddeld is het maximaal 7C in december in Peschiera del Garda en minimaal rond de 1C. Het meer en de zwembaden zijn inmiddels ook aangenaam genoeg om in te zwemmen.

U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser. De watertemperatuur ligt tussen 6C en 25C.

Beste reistijd Gardameer, Italië

Download variabelen zoals temperatuur, wind, bewolking en neerslag als CSV voor elke plek op aarde. Niet voor niets dat grote campings zoals Camping Bella Italia zo populair zijn onder Nederlandse vakantiegangers. Klimaat Gardameer april Gemiddeld is het maximaal 15°C in april in Gardameer en minimaal rond de 7°C.

Dat is gelijk aan de tijd in België.

Het is deze maand 17 Dagen droog in het Gardameer en gemiddeld sneeuwt het 2 Dagen in februari. Uitstekend Goed Matig Slecht. In een tropisch of moesson klimaat kunnen deze hoeveelheden worden onderschat.

ONO 2 2? Bij maandelijkse neerslag boven de mm is het meestal nat en onder de 30mm voornamelijk droog! Peschiera del Garda heeft eigenlijk alles binnen handbereik wat de het weer in peschiera del garda in juni toeristen op een vakantie aan het Gardameer verwachten.

Er valt in totaal mm neerslag op 44 dagen.

Peschiera del Garda Temperatuur grafiek

Houd er rekening mee dat ook in de zomer er altijd een dag of een periode kan zijn waarin het weer net wat minder is. Het is deze maand 22 Dagen droog in Peschiera del Garda en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in december. Het weer voor Peschiera del Garda in Italië wordt de komende 14 dagen rond de 16°C met een paar dagen kans op lichte regenbuien tot zware regen.

Tijdsverschil Gardameer In het Gardameer is het nu uur 's nachts op vrijdag 23 oktober

De komende dagen is het bewolkt en neemt de kans op regen toe in Peschiera del Garda? Weerbericht korte termijn Het wordt vanavond geleidelijk minder bewolkt maar het blijft droog in Peschiera del Garda. Klimaat Gardameer februari Gemiddeld is het maximaal 7C in februari in Gardameer en hoogslaper met buro rond de 1C.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.04.2021 11:10 Fares:
   Klimaat Gardameer januari Gemiddeld is het maximaal 5°C in januari in Gardameer en minimaal rond de 0°C. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

   12.04.2021 08:38 Emerson:
   De gemiddelde jaartemperatuur voor Gardameer is 20°C en er valt in een jaar tijd mm regen. Het Gardameer staat bekend als een uitstekende bestemming om te windsurfen, kitesurfen of te zeilen.

   16.04.2021 08:32 Fynn:
   Weet je je pincode s niet meer? Hou rekening met stevige buien met onweer, hagel en windstoten die hier in de zomer geregeld plaats kunnen vinden.

  Ten anker

  Vond