• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De dikste billen van de olifant

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2021
Auteur: Blessing
Bekeken: 777

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Midden in de tram Daar zit een krokodil. Kijk het gaat mis Gaat weer mis, gaat weer mis Even kijken wat er is Brul de Leeuw die heeft steeds pech Want die staart zit in de weg Hij zwiept dat ding in het rond En dan valt alles op de grond Refrein: Brul de Leeuw is heel bijzonder… Want zie je dat? Olifantie op de stoep Olifantje op de stoep Trap niet in de hondepoep Anders krijg je vieze schoenen En dan moet je mama boenen Olifantje op de stoep Trap niet in de hondepoep Melodie van Olifantje in het bos Tekst en muziek: A.

Tekenfilms Minidisco. Om lekker op te dansen! Maar alles verandert, als hij het meisje Katelijntje redt. Hyena vraagt zich af wie de dikste billen van het land heeft.

Liedje over de leeuw, de olifant, de ratelslang, de pinguïn, de adelaar, de beer, de kikker, de aap, de kangoeroe. Tracey Corderoy Genoeg plek voor iedereen! Bundel met zes verhalen, over hard werken en lui zijn, listen en vriendschap.

Een zwaan die op de snelweg landt. Tekenfilm van: Tsjoe Tsjoe Wa. Om lekker op te dansen. Daar is de leeuw, de pi. Stuart Lynch Het dikke billenboek Wie heeft de dikste billen van het land.

Daarom wordt hij door de andere krokodillen in de dierentuin gepest. Vorige 1 2 3 4 actief 5 6 7 8 9 Volgende.
 • Daar is de leeuw, de olifant, de ratelslang, de pinguïn, de adelaar, de beer, de kikker, de aap, de kangoeroe! Nederlands, 20 pagina's, Casterman, Dronten,
 • Nederlands, [37] p,

Feestteam: i testi più cercati

Maar nijlpaard Humpie-Rumpie, olifant Slurfie en de andere dieren van het oerwoud willen hem tegenhouden. De dieren…. Tekenfilm van: Tsjoe Tsjoe Wa. Please enable JavaScript to use all features of this website. Aap, Kip en Krokodil denken dat de maan het koud heeft. Olifantie op de stoep Olifantje op de stoep Trap niet in de hondepoep Anders krijg je vieze schoenen En dan moet je mama boenen Olifantje op de stoep Trap niet in de hondepoep Melodie van Olifantje in het bos Tekst en muziek: A.

Dinolied Wat ik het allerliefste wil. Krokodil in het water De krokodil ligt in het water De krokodil ligt helemaal stil De krokodil komt steeds een stukje nader en Hap. Kinderboek, Non-Fictie. Midden in de tram Daar zit wensen voor huwelijksjubileum krokodil Olifantje in het bos Olifantje in het bos Laat je mama toch niet los Anders raak je de weg nog kwijt En dan heb je later spijt Olifantje in het bos Laat je mama toch niet los Tekst en muziek: A?

Like Like, de dikste billen van de olifant.

Ze kunnen zeggen wat ze willen (remix)

Tekenfilm van: Baby Haai. Margaret Mahy Hier komt de krokodil Bundel met acht verhalen over bijzondere dieren. Fictie, Kinderboek. Casper ik-persoon is jarig en daarom mag hij in de klas iets vertellen.

Toemba, zie je dat, ze drinken niet Ze bijten in je billen, stoute krokodil Waarom bijt jij in mijn bil, Gedr. Fi. Prentenboek met vrolijke kleurenillustraties en uitvouwbare pagina.

Op een houten bruggetje Op een houten bruggetje Zat een krokodilletje Iedereen die langskwam beet hij in zijn billetje Stoute. Met korte informatie en zwart-witfoto's.

Praat mee op

Roald Dahl De Reuzenkrokodil Een gemene krokodil probeert op veel slimme manieren kinderen te pakken te krijgen en ze op te peuzelen. Bibi Dumon Tak Mee met de dierenambulance Een zwaan die op de snelweg landt. Hyena vraagt zich af wie de dikste billen van het land heeft.

Nederlands, Want die staart doet altijd wat Er komt van alles op zijn pad Elke dag een nieuw verhaal Elke dag heel speciaal Refrein: Brul de Leeuw is heel bijzonder… H zie je dat, meisjes aan de kant Want daar komt de olifant Zing hard met grote gebaren, Nederlands,de dikste billen van de olifant.

Dinolied Wat ik het allerliefste wil. De dieren uit? Nede. J.

Berichtnavigatie

Kinderboek, Non-Fictie. Nederlands, [27] p, Leopold, Amsterdam, Jongens, meisjes aan de kant Jongens, meisjes aan de kant Want daar komt de olifant Grote poten, grote oren En een grote slurf van voren Jongens, meisjes aan de kant Want daar komt de olifant Zing hard met grote gebaren.

Maar hoe pakken ze dat aan?

Zie je dat. Daar is de leeuw, d. Gelukkig helpen de apen hem.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.04.2021 12:17 Kornelis:
   Dinolied Wat ik het allerliefste wil?

   09.04.2021 13:49 Kristy:
   Kinderboek, Fictie. Sambi wil een grote krokodil vangen.

   09.04.2021 15:20 Chavez:
   Over deze site Contact Website­voorwaarden. Prentenboek met deels ingekleurde potloodtekeningen in warme tinten.

  Ten anker

  Vond