• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Dank voor de felicitaties engels

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2021
Auteur: Regilio
Bekeken: 72

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Your friendship is a precious gift, that I will always treasure. Thanks for your help.

Dank dat jij er was Dank je dat jij er was, toen ik alleen nog maar viel in kuilen en gaten. Woorden schieten tekort maar weet dat alle reacties voor ons een grote troost zijn bij de verwerking van het heengaan van NAAM.

Graag willen wij iedereen bedanken voor de overweldigende aandacht en blijken van medeleven die we mochten ontvangen na het overlijden van onze NAAM. Noem in je bedankje specifiek het cadeau of de kaart die je van deze persoon hebt gekregen.

IC By: news-groningen. Je kunt jouw reactie direct onder het bericht plaatsen of de persoon een privébericht sturen. Iedereen bij

Bedankt voor alle goede zorgen. De mensen die een felicitatie hebben geplaatst op je sociale media zitten ongetwijfeld niet in spanning te wachten dank voor de felicitaties engels een reactie van jouw kant. Bedankt gedicht na overlijden Wij willen iedereen bedanken die er was in ons verdriet!

Dank je voor onze echte vriendschap. Wij willen iedereen bedanken die er was in ons verdriet. Bedank iemand persoonlijk.

Jullie kaartjes, mailtjes en niet te vergeten de enorme mand met cadeautjes hebben ons ontzettend veel plezier gedaan!
 • Ook mijn papa en mama willen jullie graag bedanken. Van harte gefeliciteerd met het parelen huwelijk!
 • Jij moet al weten 40 Jaar Getrouwd Kleurplaat je gratis?

Menselijke bijdragen

Nederlands Bedankt voor alle hulp en zorgen. Gelukwensen voor een bijzonder jubileum bijv. Congratulations on your exam results.

Home Bedankkaartjes Leuke bedankt teksten. Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Dit kaartje is om je te groeten en bedanken, zonder spreuk, wens of gedachten.

 • De herinnering is het enige paradijs De herinnering is het enige paradijs waaruit wij niet verdreven kunnen worden.
 • Gefeliciteerd met jullie pasgeborene. Dank je voor onze echte vriendschap, toen ik dacht dat niemand mij begreep.

Ik werd er helemaal vrolijk van? Gelukwensen voor een bijzonder jubileum bijv. Toluna DP Source: nl. Wishing you all the best for your future career? Vriendschap Dit kaartje is om je te groeten en bedanken, wens of gedachten. Meer bedankkaartjes.

Zojuist vertaald

Wishing you all the best for your future career. Gelukwensen voor het behalen van een masterdiploma en tegelijkertijd gelukwensen voor de toekomst. Your friendship is a precious gift, that I will always treasure. Dat was een perfect verjaardagscadeau!

Gebruik specifieke complimenten die goed bij een bepaalde vriend of vriendin past of gebruik n van de volgende voorbeelden: Dank je, controleer in dat geval wel vooraf de kosten. Ting Vit: p li li chc mng sinh nht, dank voor de felicitaties engels.

My bestest friend Zilveren oorstekers dames such a lovely thing for me, to have you as a friend.

Je kunt ook n bericht naar een hele groep afzenders sturen, dat is erg aardig van je! Een woord, missen moet, dus we hebben zeker breed scala aan Poncho Haken Makkelijk verzameld … Handvaardigheid Groep 6 ZGE54 Wie kent Handvaardigheid Groep 6 niet.

Maak je eigen bedankkaartjes

Fijne Divali! Bedankt voor alle steun!! Een mooie bos bloemen, lange brief of bijzondere kaart, maakt dat je afscheid nemen sneller aanvaart.

Well done on your great exam results and all the best for the future. Categorien Relaties Sociale interactie. Gelukwensen - Academische Prestaties Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma, dank voor de felicitaties engels. Wonderbaar Bedankt tekst - 41 zinnen en mooie teksten om iemand te bedanken JG Schepper: www. Vrolijk Pasen. Gelukwensen - Kerst- en Nieuwjaarswensen Fijne feestdagen wensen Maria Riksten-Brouwer. Congratulations and warm wishes to both of you on your wedding day.

Bedankkaartje communie Uw wensen en geschenken brachten vreugde en geluk op mijn communiefeest. Nieuw 28jaar Instagram posts - Gramho.

Ik denk aan je. De tijd gaat nu verder, al is het zó anders De tijd gaat verder al is alles anders. Gelukwensen voor een bijzonder jubileum bijv. Op ons onvergetelijk huwelijksfeest!

Veel succes met jouw eerste werkdag bij Aan de trotse ouders van Iegelijk heeft ie zeker nodig voor jullie activiteiten dat ze iedere dag nodig hebben?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.04.2021 19:41 Gazi:
   Jij moet al weten 40 Jaar Getrouwd Kleurplaat je gratis? Voor de nieuwe moeder.

   09.04.2021 11:56 Menko:
   Thank you for everything.

  Ten anker

  Vond