• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Blauwe vlaamse reus

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2021
Auteur: Chamilla
Bekeken: 768

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De Vlaamse reus is een Belgisch konijnenras dat al raszuiver was in de 19e eeuw. In België werd dit ras al in de vroege 19e eeuw al min of meer raszuiver gefokt. Inmiddels zijn er vele pelskleuren bij de Vlaamse Reuzen bekend en heeft het liefhebbers over de hele wereld.

Er zijn in de natuur nog veel kruiden en planten die goed zijn voor konijnen. Is een konijn een goed huisdier voor kinderen? De eerste Nederlandstalige standaard dateert pas van Het eerste nestje is van cato en heeft 4 jongen.

De ram was een hele beste die qua bouw zeker een verbetering kan zijn voor mijn stam. De buikkleur en de kleur aan de onderkant van de staart is vaak wat matter, maar niet lichter.

Tielt-Winge 6 okt. Uit mijn oude voedster blauwe vlaamse reus ik een voedster en ram aangehouden. Voor de fokkers een leerzame en gezellige avond en ook spannend. Inmiddels zijn er 2 nestjes jongen geboren? Uit dit nestje heb ik 5 dieren aangehouden.

  • Het dier dankt zijn naam aan zijn grootte en zwaarte.
  • Wie weet Enora Guapa Tongeren.

Blauwe Vlaamse Reus

Je zult je dieren moeten 'trainen' op een juiste stelling. Om mee te doen met de jongedierenavond en de tentoonstelling die bij onze vereniging in de tweede week van december zou plaatsvinden, moest iedere fokker zijn dieren inenten tegen de ziekte RHD 2. Is een konijn een goed huisdier voor kinderen? Uit een nestje van 1 mei van voedster Cato die een mooi nestje van 7 jongen had heb ik 1 voedster en een ram aangehouden. In Duitsland werd de Vlaamse reus in omgedoopt tot Duitse reus Deutscher Riese en werden ze nog zwaarder gefokt.

De Winter Haaltert.

Ondertussen bestaan ze naast konijngrijs en wit ook in ijzergrauw, geel, wortel. Voor blauwe vlaamse reus mooiste dieren heeft het bestuur weer mooie prijzen geregeld? Als laatste heb ik 2 voedsters aangehouden uit voedster Nicole.

Ze eten vooral hoogwaardig hooi met wat groenten wit.

Navigatiemenu

Tongeren 21 okt. Het ras werd opgenomen in de eerste Duitse standaard in Vorige week heb ik mijn nieuwe hokken afgerond.

Blauwe Vlaamse Reuzen hebben geen ticking of andere kenmerken van wildkleur. In totaal heb ik 7 nestjes gehad met in totaal 32 jongen. De Arkblauwe vlaamse reus, 3.

Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Wikimedia Commons.

De weg naar de jongedierenavond

Op vlak van voeding doet de Vlaamse reus in feite niet moeilijk. Het eerste nestje was er half december. Voor de fokker is de aanloop naar deze avond spannend. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

In totaal heb ik 7 nestjes gehad met in totaal 32 jongen, blauwe vlaamse reus. Vlaamse reus X blauw vanham voedster 12weke Lieve suppertamme dame te koop. En een dwergkonijn al zeker niet. Je zult je dieren moeten 'trainen' op een juiste stelling. De meeste jongen die ik heb blauwe vlaamse reus zijn uit voedster Cato. Hopen dat ze mooi uitgroeien, ze zijn immers van begin april. De buikkleur en de kleur aan de onderkant van de staart is vaak wat matter, maar niet lichter?

Vlaamse Reus

Men geeft best niet te veel bonen, erwten, maïs, kool alle variëteiten , spruitjes en sla. Het is inmiddels een tijd geleden dat ik iets geplaatst heb. Vlaamse Reus. Prijs o.

Kijk zeker blauwe vlaamse reus eens tussen de zoekertjes voor konijnen op 2dehands: je vindt er regelmatig advertenties voor een Vlaamse reus of een Franse hangoor.

Dit omdat ze dan beter en sneller door hun eventuele verharing komen en omdat het goed is voor de pels, blauwe vlaamse reus. Er zijn in de natuur nog veel kruiden en planten die goed zijn voor konijnen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0