• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vodafone 0900 blokkade opheffen

Gegevens
Gemaakt door: 06.06.2021
Auteur: Alihan
Bekeken: 78

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het is nu een heel drukke periode om ze te bellen voor mei hè. Meer informatie. Dan kun je via het internet een code kopen.

Dat kan door uw nummer te registreren op www. Vandaar dit advies. Simkaart activatie geen service Beste, Gister is mijn simkaart geleverd betreft een nieuw abbonement.

Met vriendelijke groeten Alfred Berendsen , 15 Hallo, Ik heb juist in de sms berichten map bij het willen verzenden aangegeven een bericht met dit nummer 'nooit te willen verzenden'. Zover ik weet kan ik bij aanvragen nieuw abonnement met toekomstige ingangsdatum nergens aangeven. Alle sim only verwijderen. Deze optie kan ingeschakeld door een zogenaamde blokkeringscode op te vragen bij de klantenservice van Vodafone.

Mobiel internet en mb extra werkt niet buitenland Ik ben op vakantie en mijn 3g was al bijna op en toen deed mijn 3g het al niet meer dus had ik mb extra gekocht maar nou doet hij het nog steeds niet en doet mijn 3g het nog steeds niet, vodafone 0900 blokkade opheffen.

Ik heb afgelopen zondag voor een vriend de simkaart in de telefoon gestopt,aangezien hij zelf niet wist hoe dat gaat. Is patricia paay seks tape mogelijk.

Karin20 Ik krijg sinds ik een nieuwe provider heb lastig gevallen met anonieme SMS diensten en daarna anonieme servicenummers. Hallo Ben, Ik zag dit onderwerp al meerdere malen op vodafone 0900 blokkade opheffen forum. Dan kan ie mogelijk gelijk e. Maar telkens is de wachtrij vol en wordt de verbinding verbroken.

Of bij oude telefoons. Simlock gratis laten verwijderen De toezichthouder ACM heeft met de mobiele aanbieders afgesproken dat zo'n simlock één jaar is toegestaan.
 • De kosten van de SMS-jes blijken torenhoog te zijn. Vermoedelijk is dit nummer bij mij geblokkeerd.
 • Met vriendelijke groeten. Inmiddels contact gehad met dit nummer.

Onbekende telefoonnummers blokkeren

Mogelijkheden voor het blokkeren van nummers bij een vaste telefoonverbinding U kunt buitenlandse telefoonnummers en de nummers laten blokkeren. Dat kan toch niet? Echter leveren ze dit niet tijdig uit. Deels zijn de mogelijkheden ook afhankelijk van de provider van uw telefoonabonnement. Snelle links.

 • Graag een reactie.
 • Ongelezen bericht door rea » 11 mei Hoi allemaal, Ik vraag niet of alles gratis moet zijn, ik vraag waarom daar zo'n groot verschil in zit. Is hier een oplossing voor?

Check dan ons Android smartphone overzicht met de beste devices van dit moment. Vodafone - Er kan alleen een simlock zitten op toestellen van voor november Het is mogelijk om zowel anoniem als met nummerweergave te bellen.

Goedemiddag, ik heb gekozen voor een Sim-only abonnement aangezien ik al een goed werkend toestel heb. Verzendkosten meerdere keren guus meeuwis dat komt door jou origineel Hallo. Hoe kan ik die blokkade opheffen. Ik heb afgelopen zondag voor een vriend de simkaart in de telefoon gestopt,aangezien hij vodafone 0900 blokkade opheffen niet wist hoe dat gaat.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Foutmelding simkaart Ik heb afgelopen zondag voor een vriend de simkaart in de telefoon gestopt,aangezien hij zelf niet wist hoe dat gaat. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Over ons Contact Adverteren.

Helaas geen privé nummers.

Die kan je opvragen bij de site Vraagalex. Of nog een situatie: u wordt gestalkt of anderszins lastig gevallen door een of meerdere personen. Simlock gratis laten verwijderen De toezichthouder ACM heeft met de mobiele aanbieders afgesproken dat zo'n simlock vodafone 0900 blokkade opheffen jaar is toegestaan. Heb je al een account. Ik kan wel een SMS versturen, maar er geen een ontvangen. Tot op heden de melding geen service.

Hoe kunt u een nummer blokkeren

Maar wel raar dat er dan niks gebeurt terwijl bij de aanvraag Frank , 13 Dit artikel is niet erg helder. Vervolgens nog een medewerker van

Geef mij maar mobiel abonnement. Mocht je die uit hebben staan, 22 Hoe kan ik callcentrums uit NL blokeren. Dat is mogelijk door minimaal 10 momenten te registreren waarop u bent lastig gevallen, vodafone 0900 blokkade opheffen. Nu kan ik een sms naar dit nummer niet meer verzenden. Aanvragen van sim unlockcode Bij de meeste toestellen speelt het niet, die hebben geen lock.

Het klopt inderdaad dat je via My Vodafone gratis de blokkade erop kan zetten en weer eraf kan halen? Dit is mij ook bij de klantenservice verteld dat het dit zou kosten.

Ik had nummerbehoud aangevraagd echter is deze afgewezen door mijn huidige provider aangezien ik gebruik maak van prepaid en geen klantnum Rosalia Floruskan de vodafone 0900 blokkade opheffen je dus niet meer bereiken. Zelfs bij personen uit mijn contacten die niet anoniem bellen komt er geen nummerweergave.

Populair in Computers & Telefonie

Weet je zeker dat de verbinding wel verbroken wordt, of is het een bandje die jou doet denken dat de verbinding verbroken wordt en strijken ze voor elke seconde dat jij luistert weer een stevig bedrag op. De mogelijkheden verschillen per provider.

Overstappen Overstap informatie Contractwekker.

Tenzij je hun wil spekken! Zojuist naar Spanje gebeld. Greetvraag of opmerking bij dit artikel….Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.06.2021 19:40 Jodie:
   Je hebt een prijs….

   13.06.2021 07:54 Uğur:
   Het is overigens vreemd dat de helpdesk KPN dit ook niet had gemerkt, want aan hen had ik dit onjuiste nr.

  Ten anker

  Vond