• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Restaurant de ruif posbank

Gegevens
Gemaakt door: 05.04.2021
Auteur: Yoram
Bekeken: 552

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Midden in de natuur, op een prachtig landgoed. Prima kaart en lekkere, betaalbare wijnen.

Bijzonder aardige bediening en heerlijke gerechten. Met kerst hier gegeten. De menukaart is fantasieloos. Van intiem feestje tot knallend evenement voor gasten. Wat een slechte ervaring, ons zien ze nooit meer terug. Lekker eten, ongedwongen en gastvrij.

Heb jij al een Vaderdag cadeau. De lunchkaart is zeer beperkt en weinig inspirerend! Was weer prima, restaurant de ruif posbank. De bediening was in het begin nog redelijk maar werd gaandeweg slechter. Na fietstocht met vrienden aangeland op het terras van De Ruif.

Een bedrijf waar je kunt zien dat het Neem contact op voor al onze zakelijke arrangementen en mogelijkheden.

UITBUNDIG OF BESLOTEN?

Datum van bezoek: juni Cadeaubon De Deel Een heerlijke ervaring als cadeau! Na fietstocht met vrienden aangeland op het terras van De Ruif. Beoordeeld op 2 augustus Zeeeeeeer goed! Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. De crème brûlée was geen crème brûlée maar lemon curd met een gebrande suikerlaag.

Ons personeel We staan klaar voor een persoonlijk advies voor jouw evenement. Is dit een restaurant waar vis en zeevruchten geserveerd worden. Lees meer. Cadeaubon De Deel Een heerlijke ervaring als cadeau. Hotels in de buurt .

Persoonlijk advies

Dat kan telefonisch - 21 10 — of online. Beetje oudbollige recepten maar de vleesgerechten zijn meestal goed. Restaurant De Ruif heeft een regelmatig wisselende menukaart voor lunch en diner.

Kijk op onze site of bel

De menukaart is fantasieloos. Datum van bezoek: oktober Ben punten. Niet nu. Bijzonder aardige bediening en heerlijke gerechten. De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Vreselijk 1.

Routes in de buurt

Het was vrij druk met gasten. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Tijdens het wandelen een heerlijke koffie, thee, glühwein of warme chocomel met wat lekkers?

Bekijk de mogelijkheden. Alle restaurants in Rheden weergeven. Eten, dhl pakket verzenden naar marokko klassiek, service. Samen genieten van culinaire restaurant de ruif posbank. Spaans 1. Reserveer nu Routebeschrijving Boerderij de deel.

Een uiterst vriendelijke en snelle bediening. De zeven gangen waren stuk voor stuk even go. Afgelopen maandag hier samen met mijn eega geluncht tijdens een fietstocht door de Veluwe.

CADEAUBON DE RUIF

We zijn ontzettend blij dat we je weer kunnen ontvangen! Afgelopen maandag hier samen met mijn eega geluncht tijdens een fietstocht door de Veluwe.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. De Carmenère lijkt veel op de Merlot druif, zowel in uiterlijk als in geur en smaak.

Bekijk meer van Restaurant De Ruif op Facebook. Datum van bezoek: september Heuvenseweg 6 in Rheden 26 Pik dan tijdens je wandel- fiets- of steproute onze goed gevulde picknick lunch- of borrelbox op.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   07.04.2021 21:10 Yassmina:
   De laatste keer had ik mijn vriendin uit Haarlem mee genomen.

  Ten anker

  Vond