• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Lenovo laptop geen geluid

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2021
Auteur: Hager
Bekeken: 366

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Stap De juiste hoofdtelefoon gebruiken U moet de juiste hoofdtelefoon gebruiken om geluid van de computer te kunnen horen. Installeer de nieuwe zekering, plaats het kapje terug, sluit de stroom aan, schakel de luidsprekers in en test het geluid.

U kunt deze informatie gebruiken om te helpen bepalen welke connectors bij de luidsprekers horen die u gebruikt.

Als er meerdere apparaten voor audio-uitvoer beschikbaar zijn, controleert u of u het juiste apparaat hebt geselecteerd. Er zijn twee typen aansluitingen voor hoofdtelefoons beschikbaar op HP computers. Het is mogelijk dat uw luidsprekers niet werken wanneer de hoofdtelefoon is aangesloten. HP Klantondersteuning. Klik op het tabblad Afspelen met de rechtermuisknop op de vermelding voor je geluidsapparaat, selecteer Als standaardapparaat instellen , en selecteer vervolgens OK.

Controleer of elke luidsprekerkabel is aangesloten op de corresponderende connector aan de achterzijde van de computer.

Over een tijdje pleurt m,n geluid er weer uit, hoewel, om m,n geluid te herstellen. Veel Lenovo computers en derden randapparatuur hebben audio-knoppen ingebouwd in hen, maar wat doe je als die gewoon niet meer correct, lenovo laptop geen geluid.

Sinds een paar dagen komt er geen geluid meer uit mijn speakers. Herstel de audiodriver om de geluidsinstellingen te resetten voor de geluidshardware en initialiseer de geluidsconfiguratie in Windows opnieuw? Wees voorzichti.

Als het uitproberen van verschillende geluidsindelingen niet heeft geholpen, raadpleeg dan de volgende secties voor meer probleemoplossing. De rode cirkel naast het luidsprekerpictogram verdwijnt als het geluid niet langer gedempt is. Zoals de naam het al zegt hier ziet u in een oogopslag alle apparaten hardware die deel uit maken van de computer.
  • Meer informatie over hoe onze werkwijze wordt gewaardeerd door onze klanten vindt u op Trustpilot.
  • De audio kabel op zijn beurt zou moeten aansluiten op uw luidsprekers of een audio -ontvanger. In het BIOS moet u de instelling voor ingebouwd geluid inschakelen.

Stap 1: De Probleemoplosser voor geluid van Microsoft in Windows 7 gebruiken

Wanneer Microsoft updates op uw systeem installeert, creëren we een systeemherstelpunt voor het geval dat er zich problemen voordoen. Klik met de rechtermuisknop op de naam van het geluidsapparaat en selecteer Inschakelen om het apparaat opnieuw in te schakelen. Klik op Start en typ Geluid in het vak Zoeken. Meer informatie over hoe onze werkwijze wordt gewaardeerd door onze klanten vindt u op Trustpilot. Stap 4: Luidsprekerverbindingen controleren Volg deze stappen om te controleren of u de luidsprekerkabels op de correcte geluidsconnectors hebt aangesloten.

Vanaf het begin geluidsproblemen. Selecteer het geluidsapparaat en selecteer Apparaateigenschappen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Als in het venster Apparaatstatus wordt aangegeven dat het apparaat goed werkt, selecteert u Nu installeren, de luidsprekers of de kabels. Als de status is "Er zijn updates beschikbaar". Contact opnemen met ondersteuning.

De handleiding is duidelijk? Gebruik de Pijltoets links en rechts om het tabblad Geavanceerd te selecteren. Een computer zonder geluid is lenovo laptop geen geluid vooral als je houdt van youtube of filmpjes kijken.

Vrageninfo

De pagina voor het oplossen van problemen met het afspelen van audio verschijnt. Meer informatie over hoe onze werkwijze wordt gewaardeerd door onze klanten vindt u op Trustpilot. De audio kabel op zijn beurt zou moeten aansluiten op uw luidsprekers of een audio -ontvanger.

In de meeste gevallen is de geluidskabel aan het uiteinde groen, in sommige gevallen kan deze ook zwart zijn.

Afbeelding : Hoe wilt u zoeken naar driversoftware. De achterkant van het systeem ziet er in de veel gevallen uit zoals in onderstaande afbeelding. Instructies Audio Setup 1 Zorg ervoor dat de luidsprekers zelf zijn ingeschakeld. Nieuw gekocht bij Media Markt. Herstel de audiodriver om de geluidsinstellingen lenovo laptop geen geluid resetten voor de geluidshardware en initialiseer de geluidsconfiguratie in Windows opnieuw.

Standaard afspeelapparaat instellen

Als er een luidsprekerverbinding is gewijzigd, controleert u het geluid opnieuw met behulp van de stappen onder De standaardluidsprekers instellen en testen. Klik op Start en voer Apparaatbeheer in het zoekveld in. Email address.

  • Afbeelding : Configuratie ingebouwd geluid.
  • Lees en volg de instructies en selecteer vervolgens Ja als u het audiostuurprogramma wilt terugzetten.
  • Het een goed idee om de oude zekering mee te nemen naar de elektriciteitswinkel wanneer u een nieuwe zekering wilt kopen.
  • Afbeelding : Standaard 3-pins stekker.

Stap 2: De instellingen voor volume en dempen controleren Het geluid van een of meerdere geluidsapparaten kan zijn uitgeschakeld of te zacht staan. Voer de volgende stappen uit om het juiste volumeniveau in te stellen:. Als dit niet helpt, lenovo laptop geen geluid, selecteert u op het tabblad Afspelen een ander standaardapparaat als u dat hebt en schakelt u het selectievakje Alle aanpassingen uitschakelen of Alle geluidseffecten uitschakelen in.

Selecteer het pictogram Luidsprekers op de taakbalk. Onderstaand bespreken wij de meest voorkomende. Download en installeer audiodrivers van een van de volgende sites:. Heeft dit allemaal niet geholpen en heeft u nog steeds geen geluid op uw computer, gaat u verder met de volgende tip. Klik op Volgende om verder te gaan. Als dat niet werkt, dan bestaat lenovo laptop geen geluid mogelijkheid dat blijf mij nabij songtekst u helpen via computerhulp op afstand?

Test het geluid landelijk wonen overijssel Windows?

Geluid problemen oplossen

Sinds een paar dagen komt er geen geluid meer uit mijn speakers. Als het probleem hiermee niet is opgelost, gaat u door naar de volgende tip. Europa, Midden-Oosten en Afrika. Deze website gebruikt cookies om websiteverkeer te analyseren, functies voor social media te bieden en advertenties te personaliseren.

Afbeelding : Het standaardapparaat selecteren uw type aansluiting kan afwijken. Dubbelklik op volumepictogram op de taakbalk en klik vervolgens op de volumeschuifknop in de Volumemixer, lenovo laptop geen geluid.

Als er geen geluid uit de luidspreker komt, verwijdert u de zekering en vervang deze. Zoek uw type aansluiting?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0