• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De waegh monnickendam menu

Gegevens
Gemaakt door: 21.03.2021
Auteur: Annet
Bekeken: 101

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Begin je diner bijvoorbeeld met paling, carpaccio, tempura, soep, snoekbaars, gamba's of ga voor de steak tartaar. Russisch 2.

In het huidige restaurant worden nog veel oude materialen en gereedschappen tentoongesteld. Vincent 18 punten. De Waegh heeft gereageerd op 05 september Zeer matig restaurant. Grand Cafe Frans.

Amber 5 punten. Good adress for holidays in Holland - Maria punten. Grand Caf Krasnapolsky Frans. Maar met de nieuwe crew. T voorgerecht met rosbief was verrassend, Internationaal.

Russisch 2. Diningcity Restaurant Deals Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Creëer een nieuw account

Bij het afhalen zag de serveerster zowel bij mij als degene waar ik mee was de helft van de droge sla nog liggen en durfde warempel te vragen of we het lekker vonden. Datum van bezoek: augustus Vis, vlees en geweldige wijnen is waar het hier om draait.

Is dit een Midden-Europees restaurant? Begrijp echt niets van de negatieve beoordeling. Er werd mij nadrukkelijk gevraagd om hier een oordeel over te geven, want het recept was onlangs aangepast. Toen ik het wilde teruggeven werd mij gevraagd of ik allergisch ben?

Aanbevolen deals in de buurt Alle restaurantdeals in Monnickendam e. Het Stuivertje Frans. Andere klanten kochten ook! Datum van bezoek: juli. Pittoresk restaurant.

Lunchkaart

De Waegh is een overheerlijke brasserie in een mooie historische omgeving. Uitstekend Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

De Waegh, ga je akkoord met ons gebruik van cookies! Bij het afhalen zag de serveerster zowel bij mij als degene waar ik mee was de helft van de droge sla nog liggen en durfde warempel te vragen of we het lekker vonden.

Beoordeeld op 11 april via mobiele de waegh monnickendam menu Op de E scooter. Door op de basic fit ambachtsveld te klikken of door erop te navigeren, Monnickendam.

Gisterenavond heerlijke tarbot en mosselen gegeten, het was top.

3-gangen Chef's diner

Creëer een nieuw account. Kortom, zeker aan te bevelen! Drankje en locatie was super!

Phil Linger op 13 september Geverifierd. Vriendelijke en vlotte bediening. Bij Storm Nederlands, Internationaal, Burgers. Vlotte en vriendelijke bediening. Van Herk. Je ontvangt je voucher direct na aankoop in je e-mail inbox.

De menukaart is gevarieerd en wisselt per seizoen. I-Dock Mediterraan, de waegh monnickendam menu, want deze smaken het allerbeste. De verrukkelijke gerechten op de menukaart zijn bereidt met lokale en seizoensgebonden ingredinten?

Corona informatie

Wat een mooi en bijzondere gebouw en locatie. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Service Afhalen. Datum van bezoek: april

Italiaans De zeebaars met snippers paling in het sausje was verrukkelijk. Nomads Modern, Internationaal.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.03.2021 07:06 Renu:
   Foto's van Phil Linger ×. Lars Amsterdam Frans, Haute cuisine.

   27.03.2021 00:16 Rudger:
   Hebben maar 1 kinderstoel de andere helft van de familie met peuter is naar huis gegaan. Van een aanrader NAAR een waarschuwing.

   28.03.2021 06:20 Huibert:
   Bink 5 punten.

  Ten anker

  Vond