• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Pathe tuschinski grote zaal beste plek

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2021
Auteur: Renata
Bekeken: 81

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Meteen bij binnenkomst wordt u ontvangen in de indrukwekkende foyer. Heeft u een kaartje voor de film in de grote zaal?

Prachtige bioscoop en vriendelijk personeel. Bio Latest Posts. In de Tweede Wereldoorlog werd het Tuschinski Theater door Duitsers bezet nadat een onbekende een Nederlandse en Britse vlag op de gevel had gehangen op 31 augustus , vanwege de verjaardag van koningin Wilhelmina. Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.

Grote zaal fantastisch. Met zes bioscoopzalen, variërend van tot maar liefst stoelen, is de locatie geschikt is voor uiteenlopende evenementen, van inspirerende congressen tot opzwepende modeshows.

Volgens Josemans is dit bij het nieuwste Dolby Atmos-geluid, dat nog maar in weinig bioscopen gebruikt wordt. Skip to content. Wat een prachtig gebouw zowel binnen als buiten. Joshuam Ray heeft een beoordeling geschreven dec. Greater Amsterdam Historical. Waardering van reizigers.

In de periode vond een restauratie plaats, eerst van het exterieur, daarna van het interieur. De hoofdingang bevindt zich op Reguliersbreestraat , in dit oorspronkelijke gedeelte bevinden zich drie zalen:. Volgens Willems komt dat doordat je daar geen mensen voor je hebt zitten en dus helemaal opgaat in de film.
 • Vooral omdat je helemaal achterin net iets hoger zit heb je van helemaal niks last. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels.
 • Hiermee komt de prijs op 20 euro en 50 cent per persoon. Felix Meritis.

Beautify Navigation

De bioscoop bevindt zich in het centrum van Amsterdam. Zoeken Zoekopdracht. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

NUshop aanbiedingen. Service Klantenservice Krant niet bezorgd? Zo werkt het.

 • Naast de -met name- arthouse gerelateerde films vertoont Tuschinski specials als Ballet- Opera- en Theatervoorstellingen om daarmee een doelgroep naar het theater te trekken die niet zo snel naar de bioscoop gaan. Heeft u een kaartje voor de film in de grote zaal?
 • Hier zou content moeten staan van bijv. Laatste nieuws: LocatieFlash Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.

Dus toen er bij de verbouwing bouwlampen op de muren gericht waren, waren er wel mensen die schrokken, pathe tuschinski grote zaal beste plek. Wat ik ook jammer vond is dat er geen korting bij zit voor Path Unlimited houders. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Hoeveel belasting zzp er de redactie. Wereldreiziger heeft een beoordeling geschreven jul.

Een klein nadeel is wel dat je ook met het Loge arrangement pas 10 minuten voor start van de zaal naar binnen mag!

Restaurant Zuiver Amersfoort

Daar heeft hij ook allerlei ­dames en art-deco-ornamenten door elkaar verweven. Een bezoek aan Tuschinski is méér dan alleen een film kijken: het is een ervaring op zich. Eric B heeft een beoordeling geschreven dec.

We zaten in zaal 3, maar met kunstlicht is het nu precies goed, klein maar super stoelen. Dat vind ik een ontzettend groot compliment? Dus toen er bij de verbouwing bouwlampen op de muren gericht war. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Ticket voor Madame Tussauds Amsterdam met optionele upgrades kat oog ontsteking beoordelingen.

Luxe bioscoopzalen in Pathé Tuschinski

Puzzels Test uw kennis met uitdagende puzzels. Nadat ze alles in kaart had gebracht, is Stinissen gaan schetsen. Geselecteerde filters. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Meer informatie! Felix Meritis. Ontdek meer Amsterdam Bestemmingen. Volgens Josemans is dit bij het nieuwste Dolby Atmos-geluid, minder het geval, klein maar super stoelen.

Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Op Reguliersbreestraat 34 bevindt zich een tweede ingang. En paneel is cht van mij.

Bijzondere gebouw

Highlights Unieke setting in het hart van Amsterdam Grote zaal met stoelen en podium Monumentaal, maar voorzien van de laatste technologie topkwaliteit theaterstoelen Mogelijkheid om sterren te ontvangen. Ik heb al wel gehoord dat er mensen zijn die na afloop van de film blijven zitten tot het zaallicht aangaat, zodat ze goed kunnen zien waar ze nu eigenlijk hebben gezeten. Sinds de oprichting in is Pathé Tuschinski in gebruik als bijzondere bioscoop, waar vandaag de dag naast het vertonen van de nieuwste films, ook premières, borrels, feesten en overige evenementen plaatsvinden.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Verder heeft de beste plek vooral te maken met persoonlijke voorkeuren. Iedere loge is uitgerust met 4 tweezits-fauteuils die net iets hoger zitten dan de gewone stoelen in de zaal. Wat is zijn taal en wat is zijn ontwikkeling.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.04.2021 12:41 Giovannie:
   Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.

   10.04.2021 08:39 Tamana:
   Ontbrekende stukken zijn in de trant van Den Besten teruggebracht, maar Stinissen heeft zich hier en daar ook enige vrijheid gepermitteerd. Een totaal van 19,

   13.04.2021 20:02 Pietje:
   In de Tweede Wereldoorlog werd het Tuschinski Theater door Duitsers bezet nadat een onbekende een Nederlandse en Britse vlag op de gevel had gehangen op 31 augustus , vanwege de verjaardag van koningin Wilhelmina.

  Ten anker

  Vond