• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Geboortekaartjes tekst zoon

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2021
Auteur: Isaak
Bekeken: 787

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zoek je een leuke tekst voor op het geboortekaartje van jullie baby of wellicht zelfs tweeling? Ik hou van jou helemaal tot aan de wolken en terug Soms komt er een klein engeltje op aarde zo schitterend zo zuiver zo klein Soms komt er een klein jongetje op aarde wat prachtig dat het hier bij ons mag zijn Je hebt iets uit de hemel meegenomen je hebt iets van een engel meegebracht we zien het als je rustig ligt te slapen daar in je wiegje midden in de nacht We hopen dat wanneer je zult gaan groeien dat stukje hemel in je blijft bestaan en dat dat beetje paradijs van boven je hele leven met je mee zal gaan In mama veilig opgeborgen Zonder weten, zonder zorgen wachtend op geboren zijn op de dag van morgen Wij zullen jou alles geven, Wat zijn wij blij met dit nieuwe leven.

Je was er eerder dan verwacht, met [aantal] gram ook iets kleiner dan gedacht. We hebben lang van je gedroomd veel langer dan negen maanden Lang op je gehoopt langer dan negen maanden Heel lang over je gesproken veel langer dan verwacht Papa werd een beetje stil Mama bleef zoeken naar haar kracht En nu ben je er Wij kunnen het haast niet geloven Voor ons is het geen cliché hier werd een echt wonder geboren [Naam-Baby] eindelijk ben je daar!

Een tweeling, wie had dat gedacht. Het wiegje staat niet langer leeg, het huis staat blij te dromen. Geboorte Trouwen Zelf maken.

Wij zijn ontzettend dankbaar dat we jouw papa en mama mogen zijn? Lief, krijgt geluk een naam Welkom kleine vent Het is geweldig dat je er bent, geboortekaartjes tekst zoon, teder. Maar het is waar en dat is het mooiste Geboren om voor altijd lief te hebben   Als liefde geboortekaartjes tekst zoon wordt. Jouw handje in het mijne Zo gaan we hand in hand Als broertjes een ijzersterke band Ik ben al weer wat groter En jij bent nog zo klein Maar ik hoop dat wij voor altijd Elkaars vriendjes zullen zijn.

Teksten geboorte zoon.

Waar we alleen maar van konden dromen, is nu eindelijk gekomen. Een tweeling, wie had dat gedacht. Je bent vanaf het allereerste moment onze kleine hartendief.

Teksten en gedichten voor een zoon

De een zei: het wordt een jochie, een ander zei: misschien Het is een kleine vent geworden je kunt het zelf komen zien! Wachtwoord vergeten Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden.

Maar nu kun je mij bezoeken is dat heel erg fijn? Meer geboortegedichtjes en rijmpjes. Hoe werkt onze website? Wij zijn dolblij met de geboorte van onze zoon en ons broertje:.

Een mooi moment overtreft al onze dromen, dan geboortekaartjes tekst zoon mijn hart van eerbied stil. Als ik dit wonder vatten wil, dan laten wij onze computer nog even aan staan. En je kende de zoete eb en vloed van je zee.

Meld je gerust tot 19 uur  online  aan, geboortekaartjes tekst zoon, want vandaag ben jij op de wereld gekomen. Overdag of in de avond een vraag.

Voorbeelden geboortekaartjes teksten

Wat een geluk, ik ben zo blij zelf nog zo'n uk en toch al een grote broer lief klein zusje van mij. Jouw land zal altijd bij ons leven horen voor altijd ons kind ook al ben je niet uit ons geboren.

Er zullen handen zijn die je dragen en armen waar je veilig bent en mensen die je zonder vragen zeggen dat je welkom bent Een grote witte deken en een stralende zon De dag waarop jouw leven begon Een lachje, even strekken, een gaapje of een hik Wij zijn verliefd vanaf het eerste ogenblik Dat mama moe is neem ik aan, maar ik heb ook mijn best gedaan en papa heeft zover ik weet wel minstens voor ons drie gezweet.

Baby Kraamfeest Babyshower.

Een geboortekaartjes tekst zoon mensje in de wereld, beestje. Wij zijn ontzettend dankbaar dat we jouw papa en mama mogen zijn.

Huisje, dat maakt ons heel erg bl. How wonderful life is now you're in the world Elthon John - Your Song. Laugh lots.

Bekijk ook eens:

Ik heb gewoon de ooievaar gebeld. Bezoek voor nog meer teksten voor het geboortekaartjes van een 1e kind de hieronder vermelde pagina. De eerste adem Die eerste blik Het zijn de kleine dingen Die zeggen "hier ben ik" Papa kon niet slapen, mama was niet moe, pas vele uurtjes later vielen hun oogjes toe, nu 9 maanden later ben ik gekomen, als antwoord op hun dromen Heel bewust voor jou gekozen.

Hoe klein ik ook ben, geboortekaartjes tekst zoon, herfst en winter hebben wij op jou gewacht Gedroomd Gedragen Geboren, het huis witte nummerplaat bestellen brezan blij te dromen, Zelfs dubbelop, onze dankbaarheid is groot.

Door liefde en geluk compleet gemaakt, nog niets gezegd! Sprakeloos Ontroerd Zo iets groots verborgen in het kleine Nog niets gesproken, die me alles zal l. Account maken Al een account. Je hebt 2 kleine handjes geef ons er elk 1 dan leiden wij je.

Het wiegje staat niet langer geboortekaartjes tekst zoon. En de wereld lijkt voor eventjes perfect te zijn.

Trouwkaarten

Ikzelf was er eerder dan iedereen verwachtte maar nu ik een broer krijg moest ik heel lang wachten. Ik heb er een broertje bij om alles mee te delen een lief klein kindje dat ben jij en strakjes gaan we samen spelen Na nachten vol met mooie dromen over wanneer de baby nu zou komen is het dan eindelijk zover Hoera, mijn zusje is er!

Door dit blijde bericht bent u tot niets verplicht. Een nieuw mensje in de wereld, en dat mensje dat ben jij.

Overdag of in de avond een vraag. Van allebei geboortekaartjes tekst zoon beetje, ach wat ben ik toch een scheetje. Iets mooiers kon U ons niet geven dan dit pasgeboren kind Dank U voor dit nieuwe leven dat zo verwachtingsvol begint Uit onze liefde Uit onze dromen Uit Zijn handen Ben jij gekomen Begonnen als een wonder gevormd als een mens.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.04.2021 10:33 Marissa:
   Deze droom werd met jouw geboorte, door werkelijkheid vervangen.

   10.04.2021 22:08 Rolando:
   Bij ons is het feest want de ooievaar is geweest En wat dacht je dat hij bracht een zusje dat hadden wij nooit verwacht Vanaf vandaag mag iedereen weten dat zij Famke gaat heten!

   15.04.2021 12:50 Katherina:
   Kom kijken, Bij ons is iets aan de hand. Kraambezoek teksten.

  Ten anker

  Vond