• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Trifle met bastogne koek

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2021
Auteur: Youandi
Bekeken: 459

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dank je wel voor het delen van dit lekkere recept! Nagerechten Kerstrecepten Zoet Nieuwe suggestie. Je moet akkoord gaan met de voorwaarden Dit veld is verplicht Zorg voor een juist e-mailadres.

En: ik maakte het lekkerste toetje ooit al zeg ik het zelf. Wilma 23 december at Reply Even een vraagje, hoe groot is de ovenschaal? Ingrediënten 8 bastogne koekjes.

Super praktisch ook, want in korte tijd maar je een toetje voor veel personen. Jacqueline van der Kolk 9 december at Reply Superlekker!! Als ik dan met mensen op pad ben die geen toetje willen, ben ik oprecht teleurgesteld. Dit delen: Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Tumblr te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend.

Corry En Toon Broere 9 maart at Reply was erg lekker maar te veel wat moet ik gebruiken voor 2 personen. Dit recept verdient trifle met bastogne koek gewoon. Kruimel de Bastogne koekjes. Dus vandaag deel ik het recept van deze overheerlijke Bastogne-trifle met jullie? Ik ben een echt toetjes persoon. Homemade appeltaart.

Meld je hier aan. Snijd daarna de bananen in stukjes. Inloggen Meld je nu aan en bewaar je favoriete recepten op je eigen pagina.
 • Dank je wel voor het delen van dit lekkere recept! Wel in de koelkast bewaren.
 • Iris 27 december at Reply Heb deze met de kerst gemaakt… iedereen heeft ervan gesmikkeld.

Jacqueline van der Kolk 9 december at Reply Superlekker!! Maar als ik hem een dag van te voren maak worden dan niet de koekkruimels zacht.. Klop in een andere kom de mascarpone los en meng dit daarna door elkaar. Lianne 26 december at Reply Phoe, 30 x 15 ongeveer? Je kan dit recept ook prima met je kindje samen maken. Onthoud mij.

Of wat uitdelen in trifle met bastogne koek buurt, trifle met bastogne koek. Verdeel deze over de bodem van de glaasjes maar bewaar een beetje om te garneren. Dit delen: Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Tumblr te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend.

Garneer het monchou toetje met wat overgebleven Bastogne kruimels. Laat het dessert daarna even opstijven in de koelkast.

Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Schiffeleers jaklien 19 juli at Reply Super lekker….. Ik vind het zelf lekker als er ook nog wat grote stukken koek in het toetje zitten.

Verras me. Ingredinten 8 bastogne koekjes. Lianne 28 december at Reply Leuk. Eventueel kan je ook nog wat wisselen met smaken, paddenstoelen. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals ?

Herfst recepten

Hoe doen jullie dat? Zo proef je lekker de chocolade in het toetje. Lianne 20 juli at Reply Dat klinkt goed!

Berlinda 8 november at Reply Word de banaan niet bruin?, trifle met bastogne koek. Nog geen account. Eigenlijk zijn dit twee porties. Ik ben geen keukenprinses en het moet vooral vliesjes in urine te ingewikkeld zijn als ik kook. Tip: je kunt dit dessert ook een dag van te voren bereiden en bewaren in de koelkast. Nagerechten Kerstrecepten Zoet Nieuwe suggestie! Bekijk hier alle herfst recepten. Welkom Hi.

Onze kookboeken

Up Next. Bij mij zijn de koekkruimels gewoon wat door de onderste laag mascarpone gegaan, maar dat vond ik niet erg. Snijd daarna de bananen in stukjes.

Meer Herfst recepten. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, paddensto. Ik vind het zelf lekker als er ook nog wat grote stukken koek in het toetje zitten!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.04.2021 06:27 Marriët:
   Ingrediënten voor 4 personen of twee toetjes lovers! Pesto kaasvlinders.

  Ten anker

  Vond