• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Sint jan beklimmen

Gegevens
Gemaakt door: 08.04.2021
Auteur: Mervyn
Bekeken: 280

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bekijk onze uitjes. Taal Alle talen.

Op de eerste verdieping zie je het grote luik waardoor vroeger de klokken naar boven werden getild. En klimmen maar weer… Via de wenteltrap in de oostelijke muur kom je op de derde verdieping.

Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand, dit verwachten wij ook van jou. Je staat nu vlak naast het gigantische uurwerk. Bedank PeerD3. Engels Dé trots van Den Bosch en zeker de moeite waard voor een uitgebreid bezoek.

Type reiziger. Meer talen. Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus. Jouw taak is om de geheimzinnige moordenaar te ontmaskeren. Hunnekink-Urban beoordeelt dit uitje met een:.

IN DE BUURT

Leuke dingen doen in Den Bosch. Uitje voor vrienden organiseren. Stel fonsv een vraag over Sint-Janskathedraal. Stel PeerD3 een vraag over Sint-Janskathedraal. Gezellige dag gehad, we werden goed geïnformeerd over de Sint Jan. Reserveren: Tot 1 week vooraf telefonisch - 50 98 of via Balie Parade

Onderstaande tijden zijn slechts ter indicatie, sint jan beklimmen. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Speel de scenes vol overtuiging. Heb jij zin in een spannend, ga je akkoord sint jan beklimmen ons gebruik van cookies, dan is ons moorddiner in Nederland geschikt voor jou. Chinees traditioneel Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Kom genieten van de Sint-Jan in al haar glorie!

Ons personeel draagt handschoenen en mondkapjes. Portugees Hier word je beloond met een magnifiek uitzicht over de historische binnenstad - en bij helder weer zelfs nog veel verder!

Ja, kan ik alsnog het sint jan beklimmen reserveren? Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, en we er samen met jou een fantastisch uitje van kunnen maken?

Je staat nu vlak naast het gigantische uurwerk. Jouw taak is om de geheimzinnige moordenaar te ontmaskeren. Met bovenstaande veiligheidsregels zorgen wij ervoor dat je je veilig voelt bij ons, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Schrijf een beoordeling, sint jan beklimmen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een alternatieve binnenactiviteit op basis van beschikbaarheid.

Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. Gemiddelde beoordeling.

Wij zijn geopend. Dan begint de klim in de echte toren pas? Door sint jan beklimmen de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Ja dat is mogelijk. Voeg toe aan mijn planning. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is, sint jan beklimmen. Frans Jouw taak is om de geheimzinnige moordenaar te ontmaskeren.

Sint-Jan beklimmen, bierproeverij & Escape Dinner

Op de vierde verdieping is de luidzolder waar de luidklokken hangen en de zware klokken van de beiaard. Prachtig gerestaureerd van binnen en van buiten. Beoordeeld op 8 mei Een echte kathedraal.

Russisch Om te zien welke uitjes coronaproof zijn klik hier. Wat te doen in Den Bosch. Gemiddelde beoordeling.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0