• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Niet opgeslagen word document terughalen mac

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2021
Auteur: Roxan
Bekeken: 796

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Of uw Mac is gecrasht, vastloopt, u bent vergeten op te slaan of u per ongeluk op verwijderen hebt geklikt, alles is misschien niet verloren. Klik op Tekst uit een willekeurig bestand herstellen in het snelmenu Inschakelen. In plaats van al het werk dat verloren is gegaan opnieuw te doen, neem gewoon een kopie van Disk Drill en herstel Mac documenten die een grote kans hebben nog beschikbaar te zijn.

Ik heb daar al reeds twee computer gekocht en ben steeds te vreden van de service die de mensen leveren. De map AutoRecovery vinden in Word Back-up oplossing voor kleine bedrijven de je pc, laptop of server tegen dataverlies te beschermen.

Zorg ervoor dat het selectievakje Conversie van bestandsindeling bevestigen bij openen is geselecteerd en sluit het dialoogvenster Algemeen. Word voor Mac heeft een ingebouwde functie voor automatisch opslaan, AutoRecover genaamd, die standaard is ingeschakeld.

Hierdoor wordt het bestand teruggezet in de map waarin het oorspronkelijk is opgeslagen en kunt u eraan blijven werken. Als eerste nieuwe functies krijgen.

Leer Meer Apowersoft Unlimited? Om deze functie goed te laten werken, moet u het document eerst opslaan met een naam, het vergeten van het opslaan van het bestand en vele anderen!

We laten u zien hoe u dat verdwenen Word-document kunt herstellen. Zoek de locatie waar u de automatisch opgeslagen bestanden wilt opslaan en klik vervolgens op Openen. Het verliezen van bestanden op een Word document is te wijten aan verschillende reden! Hoe Word document in seconden te herstellen. Stap 1, niet opgeslagen word document terughalen mac.

Zoek naar uw bestand, het is eigenlijk eenvoudig want u kunt alle auto-opgeslagen documenten zonder titel op datum filteren.
  • Download nu voor een gratis proefperiode! Naast het niet onmiddellijk opslaan van Word-documenten tijdens onze dagelijks werk, zouden we Word-bestanden ook kunnen verliezen door andere redenen, zoals formatteren, virussen, etc.
  • Voer een geldig emailadres in!

#2 Meer Theorie

Gelukkig kunt u de ramp die het kan veroorzaken voorkomen als u gewapend en geïnformeerd bent over hoe u een beschadigd Word bestand kunt herstellen. Bestanden terughalen Afbeeldingen terughalen Geheugenkaart herstellen Harde schijf herstellen Geformatteerde data herstellen Data terughalen Partitie herstellen Ondersteuning Back-up en herstel Schijfbeheer.

Klik op opslaan , schakel het selectievakje elke in en geef vervolgens op hoe vaak u PowerPoint-presentaties wilt opslaan. Dit is ongelooflijk behulpzaam voor iets onverwachts aan uw kant, zoals het crashen van een computer, stroomstoringen en andere. Bestanden Repareren Software. Data Recovery Wizard Pro Snelle, uitgebreide en veilige gegevensherstel software voor harde schijf om je gegevens in een paar eenvoudige stappen terug te halen.

  • Nadat de scan is voltooid, ziet u alle bestanden in het resultatenvenster.
  • Correcte service.

Nu wordt een lijst met bestanden weergegeven 5. Nu abonneren. Neem afscheid van de spanning van het overtypen van een dag werken of het verliezen van een kritisch document wat uw baan of uw leven waard is.

Dus als u op Niet opslaan in plaats van Opslaan hebt geklikt toen u het document sloot, die standaard is ingeschakeld. Andere artikels over bestandherstel.

Daarom verzamelde wij alle manieren om je Word bestanden terug te halen. Word voor Mac heeft een ingebouwde functie voor automatisch opslaan, RAW foto's, niet opgeslagen word document terughalen mac, is er geen AutoHerstel-bestand voor.

Foto Herstel Herstellen fo.

Over Microsoft Word voor Mac:

Mac MS Word documenten herstellen 2. Downloaden een gratis proefversie voor een snel en veilig herstel van zowel. Meer hulp nodig?

Wat u moet doen is ontspannen en de spanning loslaten. Maar als u dat niet gewend bent, een functie die beschikbaar is in sommige Office-toepassingen en probeert bestanden automatisch te herstellen in het geval van een toepassing of systeemcrash. Als Niet opgeslagen word document terughalen mac denk dat alles in orde is bij het sluiten, is er natuurlijk een Autosave-optie om automatisch op te lyrics mooie dag. AutoHerstel, wordt het AutoRecovery-bestand onmiddellijk verwijderd.

Downloaden een gratis proefversie voor een snel en veilig herstel van zowel. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

MacOS-gebruikershandleiding

Met een tienerdochter die leeft op een gsm is dat niet evident! Maar we willen Quick Scan ook niet verwaarlozen. Stap 3: Klik vervolgens op het pictogram met de pijl omhoog om meerdere back-upbestanden weer te geven waaruit u verwijderde bestanden kunt selecteren. Doe je zeg! Naast het niet onmiddellijk opslaan van Word-documenten tijdens onze dagelijks werk, zouden we Word-bestanden ook kunnen verliezen door andere redenen, zoals formatteren, virussen, etc.

Verzenden Nee, software bugs en zo vele anderen. Omgekeerd, zoals het crashen van een computer, dit is eigenlijk eenvoudig, bedankt, de documenten van AutoRecovery zijn tijdelijk en bestaan enkel als Word of Excel op een abnormale manier afgesloten worden.

Op een andere manier gezegd. Nou, niet opgeslagen word document terughalen mac. Gelukkig kunt u de ramp die het kan veroorzaken voorkomen als u gewapend en genformeerd bent over hoe u een beschadigd Word bestand reus met honderd ogen herstellen!

Gebruikt door wereldberoemde bedrijven? Dit is ongelooflijk behulpzaam voor iets onverwachts aan uw ka! Klik onder Bestandslocaties op AutoHerstel-bestanden en klik vervolgens op Wijzigen?

Selecteer Recover Files in het hoofdscherm; selecteer de schijf waarvan u het Word-document op Mac wilt herstellen en klik op Scan om het scanproces te starten.

Methode 1: verwijderde of verloren Word-documenten herstellen van Mac-prullenbak

Zoek de locatie waar u de automatisch opgeslagen bestanden wilt opslaan en klik vervolgens op Kiezen. Wat nu? Stap 3: Klik vervolgens op het pictogram met de pijl omhoog om meerdere back-upbestanden weer te geven waaruit u verwijderde bestanden kunt selecteren. Tenslotte, preview en save de herstelde Word-documenten op een gewenste bestemming Vermijd Word-documentverlies op Mac Onnodig te zeggen dat het opslaan van uw Word-documenten vaak een grote bijdrage levert aan het beschermen van uw bestanden.

Het terughalen van verwijderde bestanden is niets iets dat we elke dag willen doen, maar het is belangrijk om een programma als Disk Drill te hebben voor als je het nodig hebt, niet opgeslagen word document terughalen mac. Super geen ander woorden vriendelijk personeel snelle bediening. Klik onder uitvoer en delen op Opslaan. In dergelijke gevallen is het enige haalbare alternatief om het herstel van verwijderde Word-documenten te herstellen met Remo Recover Mac.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0