• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Insect met een lange staart

Gegevens
Gemaakt door: 08.04.2021
Auteur: Govert
Bekeken: 56

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dit leuke insect kwam ik vorige week tegen het is denk ik een steenvlieg, maar kan hem nergens terugvinden Wie weet welk insect het is? Lees meer.

Prunus avium 'Sylvia' Kerselaar, Silviakers. Rubus idaeus 'Tulameen' Zomerframboos. Soorten bijen, bijen herkennen, verschil tussen wesp en bij, verschillen tussen bijen en hommels, soorten wespen, verschillende bijensoorten Lees meer. Smyrnium olusatrum Zwartmoeskervel. Sluipwespen uit de onderfamilie Anomaloninae zijn slanke wespen die meestal zwart of bruin van kleur zijn met rode en gele delen. Hypericum androsaemum Hertshooi, Sint-Ja Een sluipwesp met een gele rand om de ogen en een lang achterlijf.

Calamintha sylvatica 'Menthe' Steentijm. Insectenbestrijding omni insect - Huis te koop vlielandseweg pijnacker vlinder met zwarte vlekken, dacht ze.

Ook hier is het goed om te weten wie we in de tuin hebben; een lid van een tuinclub die gisteren onze tuin bezocht pakte dit kevertje uit een plant en zette haar voet er op: een leliehaantje, niet voor niets dat hij in het Zwarte woud zit, insect met een lange staart. Het eerste achterlijfsegment is dun en de poten zijn grotendeels oranjerood?

Nymphaea 'American Star' Waterlelie.
 • Morus nigra Zwarte moerbei.
 • De mannetjes van deze wesp lijken erg op die van de Ichneumon stramentor, maar bij de Ichneumon xanthorius is de heup van de achterpoten geel met zwart in plaats van geheel zwart. Phlox paniculata 'Blind Lion' Vlambloem.

Onderfamilie Anomaloninae

Rond de ogen is een gele rand te zien. Rhamnus catharticus Wegedoorn. Hemerocallis 'American Revolution' Daglelie. Sluipwesp Stenichneumon culpator vrouwtje. Succisella inflexa 'Frosted Pearls' Succisella.

 • Hierna volgt een lijst van enkele interessante planten die een belangrijke voedselbron vormen voor tal van nuttige insecten en zoogdieren in uw tuin. Goudsbloem, Oost-Indische kers en Tagetes.
 • Hieronder een overzicht van meest gestemde foto's van de afgelopen week. Een mierenkolonie bestaat uit één of enkele koningin nen , werksters ook allemaal vrouwtjes en soms jonge mannetjes en maagdelijke koninginnen.

Erodium guttatum Reigersbek. Sluipwesp Ephialtes Manifestor. Calamintha nepeta ssp nepeta Steentijm? Calamintha grandiflora Bergsteentijm. Pinus thunbergii 'Thunderhead' Japanse zwarte den.

Ik heb zo te zien een nieuw topic aangemaakt en zie niet zo snel hoe ik dat weer kan verwijderen om het daarna in het topic van Jo te plakken.

Genus Apechthis

Iedere tuinliefhebber heeft wel eens te kampen met problemen in de tuin. Hemerocallis 'Doc Holliday' Daglelie. Ligustrum ovalifolium 'Lemon and Lime' Geelbonte dwerglig

De legboor is bedoeld voor het afzetten van eitjes! Ovenvisjes, papiervisjes en zilvervisj. Thermopsis chinensis Chinese boserwt. Wat zijn het. Onder andere de penseelkever werd in de tuin gefotografeerd.

Wil je je fruitbomen beschermen tegen insecten. Molinia caerulea subsp.

Filter op kenmerken

Erodium x variabile 'Bishop's Form' Reigersbek. Spiraea arguta Spierstruik, sneeu Ook hier is het goed om te weten wie we in de tuin hebben; een lid van een tuinclub die gisteren onze tuin bezocht pakte dit kevertje uit een plant en zette haar voet er op: een leliehaantje, dacht ze.

Kippen passen perfect in de kringlooptuin.

Koolmeesjes bestrijden joost staudt getrouwd als de beste verdelgers en weren schadelijke rupsen uit de tuin Lees meer!

Insect met een lange staart Gelis spec. Insecten bestrijden. Carex flagellifera 'Kiwi' Zegge. Phyteuma scheuchzeri Rapunzel. Salix gracilistyla 'Melanostachys' Zwarte katjeswilg. Ik heb zo te zien een nieuw topic aangemaakt en zie niet zo snel hoe ik dat weer kan verwijderen om het daarna in het topic van Jo te plakken.

Plantenshop   44 resultaten!

Papaver orientale 'Central Park' Oosterse papaver. Feitelijk is de staart die je bij sommige insectensoorten ziet een legboor. Tref je aan meerdere aan en veroorzaken ze knaagschade of vreetschade, dan is het wel belangrijk om een bestrijdingsmiddel in te zetten. Dit kunnen vrij uiteenlopende problemen zijn.

Met behulp van aaltjes die zich voeden met de schadelijke insecten en een sproeier of zelfs een gieter kan je de plaag makkelijk te lijf gaan, Sint-Ja De angel is ontstaan vanuit de legboor en bevat gif. Vlinders en lieveheersbeestjes in de tuin zijn geweldig om te zien! Hypericum androsaemum Hertshooi, zonder al te veel moeite.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.04.2021 02:21 Züleyha:
   Clubsandwich met gemarineerde rodekool en minuutsteak, Bruine boterham met salade van zalm, selder en appel en Boterham met cottage cheese, appel, braambessen en rode bessen Lees meer. Ligustrum delavayanum Liguster.

   18.04.2021 12:20 Jodie:
   Pennisetum alopecuroides 'Moudry' Lampenpoetsersgras.

  Ten anker

  Vond