• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Online ov opladen zonder automaat

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2021
Auteur: Noumidia
Bekeken: 647

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het zal wel een beveiligingsdingetje zijn. Geen geld on-line bestellen, maar meteen zelf overschrijven van bank naar OVC. Heb je al een account?

Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Daar kun je automatisch opladen aanvragen, en via "klantenservice" de nodige informatie daaromtrent achterhalen. Hoewel, heel vaag staat mij iets bij dat er stations van andere vervoerders zijn waar NS ooit de kaartautomaten heeft verwijderd en de nieuwe vervoerder nog geen kaartautomaat heeft geplaatst. Het geld wordt daarna binnen vijftien dagen van je rekening afgeschreven.

Als je tot de zeldzame diersoort behoort die wonend in Nl toch geen NL bank heeft: dan kan het aan 50 cts extra via je cred card.

Als ik het achteraf toch nog op mijn OVC moet zetten, kan ik het bij een station of supermarkt meteen op mijn kaart zetten. Hier komt dus geen officieel punt aan te pas.

Het op afstand opwaarderen van het saldo van de OVC voor de kids lijkt me wel z'n situatie waarin het handig is! Je doet wel eenmalig een iDEAL-betaling van 1 cent om de doorlopende machtiging af te geven en je bankrekeningnummer te controleren. Hier overigens een link naar de bewuste pagina op de site van TLS.

Daarnaast kun je wil jij mijn getuige zijn abonnement maandelijks wijzigen of opzeggen, online ov opladen zonder automaat.

Toch vraag ik mij af wat het voordeel is van online opwaarderen.

Voor Dal Vrij betaal je alleen een instaptarief als je in de spits reist. Ook ik ben benieuwd om welk station het hier gaat.
 • Hier overigens een link naar de bewuste pagina op de site van TLS. Automatisch opladen is gratis.
 • Miryam NS.

Hoe automatisch opladen werkt?

Heb je een NS-abonnement? Ik dacht trouwens dat alle stations één of meerdere automaten hadden. Het klopt dat je ook online je saldo kunt laden. Wil je graag dat een NS-medewerker je helpt saldo op je OV-chipkaart te laden? Je moet voor het stopzetten en het bedrag wijzigen dan nog wel naar een oplaadautomaat.

Vraag dan 'Automatisch opladen' aan via www. Beste antwoord door Bart 18 februari ,

Geen gedoe met ophalen van bestellingen. Daarnaast kun je het abonnement maandelijks wijzigen of opzeggen. Hier komt dus geen officieel punt aan te pas. Cookies weigeren Cookies accepteren. Dat heet activeren.

Meld je aan Online ov opladen zonder automaat je al een account. Saldo laden aan de balie. Of bij oplaadpunten in winkels zoals AH-to- Go en Kiosk.

Plan je reis

Voor Dal Vrij betaal je alleen een instaptarief als je in de spits reist. Daar heb ik die omweg via TLS niet voor nodig. En ook nog elk gewenst euro-bedrag.

Je rekeningnummer wijzigen of het bedrag dat automatisch wordt overgemaakt, kan makkelijk op Mijn ov-chipkaart. Welkom Nog geen account. Vraag dan 'Automatisch opladen' aan via www. Ga naar Mijn ov-chipkaart en volg de instructies!

Zet daarom automatisch opladen op je ov-chipkaart.

Hoofdnavigatie

We gebruiken je gegevens alleen om je optimaal van dienst te zijn. Ook handig: in het online transactieoverzicht zie je al je ritten en de bijbehorende kosten. Het duurt dan wel wat langer voordat de aanvraag is verwerkt. Klopt maar voor automatisch opladen moet je jezelf bekend maken bij www. Daar heb ik die omweg via TLS niet voor nodig.

 • We houden ons aan de Nederlandse privacywetgeving.
 • Automatisch opladen!
 • Share Tweet Delen Delen.
 • Vervolgens hoef je 'Automatisch opladen' alleen nog te activeren bij een kaartautomaat op een NS-station.

Heb je al een account. Er zijn drie manieren om saldo op je kaart te laden. Daarna wordt het bedrag van je bankrekening afgeschreven! Automatisch online ov opladen zonder automaat is een product dat je eenmalig op een persoonlijke OV-chipkaart zet. Hier overigens een link naar de bewuste pagina op de site van TLS. Voor Weekend Vrij betaal je alleen een instaptarief als je buiten het weekend reist, online ov opladen zonder automaat.

Geen geld on-line bestellen, maar meteen zelf overschrijven van bank naar OVC. Automatisch opladen, kan alleen als je een persoonlijke OV-chipkaart kaart met pasfoto heeft. Maar je mag er toch wel van uit gaan dat er in die plaats een yu ma pang pang o.

Wijzigingen

Hiermee moet je eenmalig langs een OV-chip-ophaalpunt, en daarna wordt de kaart automatisch opgeladen zodra het saldo te laag is om in te kunnen checken. Je kunt wel online saldo bestellen, maar je moet die bestelling bij de automaat ophalen. Share Tweet Delen Delen. Daar kun je automatisch opladen aanvragen, en via "klantenservice" de nodige informatie daaromtrent achterhalen.

Scan je OV-chipkaart bij een NS-kaartautomaat. Als ik het achteraf toch nog op mijn OVC moet zetten, kan ik het bij een station of supermarkt meteen op mijn kaart zetten.

Dat doe je heel eenvoudig bij een NS-kaartautomaat.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.04.2021 21:44 Swen:
   Vervolgens hoef je 'Automatisch opladen' alleen nog te activeren bij een kaartautomaat op een NS-station.

  Ten anker

  Vond