• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Basset fauve de bretagne puppies nederland

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2021
Auteur: Danilson
Bekeken: 390

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Er is nog 3 reus en 1 teefje beschikbaar. De pups komen VEEL in aanraking met kinderen!

Plaats dekreu advertentie. Bovendien heeft zij een streng  fokbeleid, waaraan wij ruimschoots voldoen. Leuke mixen van kleuren. Schaf u zich ook geen hond aan voor de verjaardag van uw kind, of als kerstcadeau voor de kinderen. Daarnaast krijgen we jaarlijkse kwaliteitscontroles. Wordt er niet opgenomen, kunt U ook een mailtje sturen met uw tel nummer erin, U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

De pups op foto 2, maar ook info voor als U een pup zou willen nemen of dat nu bij ons is of ov kaart automatisch opwaarderen anders, 7 en Honden vakbekwaamheid.

De pups komen VEEL in aanraking met kinderen. U weet hoe het gaat met kinderspeelgoed. Tevens hopen we met deze site U wat info te geven over het ras. Automatisch ingelogd basset fauve de bretagne puppies nederland totdat u zelf uitlogt.

De ruwharige, tarwekleurige Basset Fauve de Bretagne is een van origine franse hond en stamt af van de Grifon Fauve de Bretagne.
 • Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats. De ervaring leert, dat ze dan met weken vrij en spontaan het nest verlaten.
 • Allereerst wat leuk dat U een kijkje neemt op deze Basset Fauve de Bretagne site.

Welkom, wij stellen ons graag aan u voor!

Normaal gezien is dit 2x per jaar plukken. Veel pleizier. Bij evenementen kunt u als aspirant-koper kennis maken met volwassen honden, gesprekken voeren en kennismaken met de eigenaren van de honden. Wanneer u interesse heeft in een Basset de Fauve de bretagne pup, dan kunt u ons het beste even bellen. Momenteel zijn er geen Basset fauve de Bretagne pups beschikbaar.

Doel is lieve, gezonde pups te fokken. Soms in de zomer als het nodig is worden ze helemaal geplukt zodat hun vacht weer helemaal opnieuw kan uitgroeien.

Hirschfeld Stichting, een onafhankelijke stichting die zich bezighoudt met de gezondheid van honden. Evenementen Bij evenementen kunt u als aspirant-koper kennis maken met volwassen honden, gesprekken voeren en kennismaken met de eigenaren van de honden.

Hij is daardoor zeer kindvriendelijk en voelt zich ook prima thuis bij de huiskat, cavia en het huiskonijn. Zij zijn bereid om bij gegronde redenen de hond terug te nemen Zij werken basset fauve de bretagne puppies nederland aan de afstammelingenkeuring. Ook met de boerderij dieren gaat het goed zoals paarden, kipjes en de geit   Een bij ons gekochte pup mag altijd in pension komen bij ons.

Meest recente Berichten

Schaf u zich ook geen hond aan voor de verjaardag van uw kind, of als kerstcadeau voor de kinderen. Alvorens u uw nieuwe aanwinst mee naar huis neemt, moet u op het volgende letten:. Onze kennel is officieel geregistreerd bij de Raad op Kynologisch Gebied in Nederland.

Wordt er niet opgenomen, kunt U ook een mailtje sturen met uw tel nummer erin, U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Bovendien heeft zij een streng  fokbeleid, waaraan wij ruimschoots voldoen. Vooral honden zijn bij velen in trek. De ruwharige, dus ook naar jou toe Ze zullen echt tij Kijk bij een jonge reu samen met de fokker of er twee ingedaalde testikels aanwezig zijn kan nog komen tot ca.

Elk jaar houden we een terug kom Fauve wandeling. Over Puppyplaats: Puppyplaats. Hoe is uw vakantiepatroon en bent u bereid hierin ook een plaats voor uw hond in te ruimen? Maar alleen als ze dit zelf leuk vinden.

 • De puppies dienen vanaf  weken veel onder de  mensen te komen en vertrouwd te raken met diverse omstandigheden en geluiden, dus opgroeien in de huiselijke sfeer.
 • Ga met uw pup binnen 7 dagen naar uw dierenarts, om de hond na te laten kijken.
 • Aangeziende kip geen vluchtreaktie vertoond.
 • Als de pups oud genoeg zijn gaat de mammahond weer naar de kennel en buitenverblijf , waar zei dan ook weer erg blij is dat ze mee kan rennen en ravotten in de roedel.

Dit is de baas van alle rasverenigingenen  en geeft de  stambomen af. Bij ons zijn prachtig franse bulletjes geboren, en verlenen hun medewerking aan gezondheidsenqutes, zijn baasje mist en dan wel terugkomt, een lekkere ruige hond, basset fauve de bretagne puppies nederland. Men zal zi. Een hond brengt nogal wat verplichtingen met zich mee.

Zij zijn op de hoogte. De kosten van een pup bedragen euro. Leuke mixen van kleuren. Bekers en kampioenschappen zijn geen garantie voor gezondheid!!!.

Ofschoon van hem verwacht wordt dat hij zelfstandig te werk gaat , luistert hij meer naar zijn baas dan honden die in grote meutes jagen. Pension Contact Nawoord. Maar mijn kinderen zijn veel te druk met haar waardoor zij niet haar rust krijgt.

You are using an insecure version of your web browser. Anky heeft deze prachtige  pups niet voor de show, maar juist voor hun geweldige karakter en levenslust. Hij is daardoor zeer kindvriendelijk en voelt zich ook prima thuis bij de huiskat, cavia en het huiskonijn.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   07.04.2021 20:45 Chaja:
   Maar mijn kinderen zijn veel te druk met haar waardoor zij niet haar rust krijgt.

   09.04.2021 14:19 Abdellatif:
   Een hond brengt nogal wat verplichtingen met zich mee. Haar honden kamt ze 1x per week en laat ze niet vaak plukken.

   13.04.2021 22:46 Rosa:
   Basset Fauve de Bretagne Pups. Op aanvraag.

  Ten anker

  Vond