• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Victoria bijles alphen aan den rijn

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2021
Auteur: Kubilay
Bekeken: 517

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wij zoeken een enthousiaste, vakkundige en bevoegde teamplayer…. Plaats of postcode vul dit in voor relevantere resultaten.

Clases particulares en España. Filters Meer filters. Private lessons in Canada. Tevens wordt er wat kennis van de cultuur verwerkt in de lessen. Ik ben een betrokken, verantwoordelijke en professionele persoon, die altijd graag nieuwe dingen wil leren en permanent wil trainen. Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan Geen interesse Vacature rapporteren. Are you willing to learn or improve a foreign language?

These cookies do not store any personal information. Het heeft me zo veel gebracht en ik heb er veel doorzettingsvermogen van gekregen. Ik ben Nuria en ik kom uit Valencia Spanje. Ik kwam erachter dat hier mijn passie niet lag? Klassen zijn dynamisch en veelzijdig met een methodologische benadering van grammatica, zullen de lessen worden gegeven via skype, mondeling en schriftelijk begrip en productie, victoria bijles alphen aan den rijn.

Footer-menu

Betrouwbare leraar: Hola, ¿qué tal? I provide personalized methods that will take you step by step to meet your goal!

De modaliteiten voor lesgeven variëren afhankelijk van de specifieke doeleinden. Wat ik ook fijn vind is dat ze altijd te bereiken is via de mail of zelfs whatsapp! Binnenland 21 aug

 • Filters Meer filters.
 • Mijn website gebruikt cookies voor statistieken.

Zij hield het bedrijf onder controle. Samen bepalen we naar je behoefte de invulling van de les. Ik zorg voor periodieke voortgangsrapporten. Engels Nederlands Spaans. Mijn e-mail:. In de lessen behandelen we grammatica en vocabulair. Private lessons in Luxembourg. Ik spreek met het accent van Madrid.

Algemene gegevens

Betrouwbare leraar: Afgestudeerd leraar. Door mijn dochter te begeleiden tijdens haar studie op de Tio in A' dam behaalde zij het eindcijfer 9. Private lessons in Estonia. Bij 6 of meer leerlingen is er een assistent-docent aanwezig.

We kunnen een eerste sessie houden om je niveau en doelen in te stellen. Private lessons in China. Het was niet makkelijk.

Nederlandse les voor anderstaligen. Ik begeleid je op Wat je wilt leren. Komend schooljaar gaan we een samenwerking aan met Focus Beroepsacademie en gaan wij samen verder als brede vmbo….

Vind jouw perfecte leraar op Promovendus (Doctorandus) niveau

Yvonne geeft onze dochters van 6 en 9 jaar 2 x per week op afstand spaanse les. Bewezen vermogen om thematische eenheden, leuke activiteiten en technologie te integreren om alle stijlen van lerenden te motiveren. Je werkt dan ook nauw samen met onze techniekopleidingen en motiveert en ondersteunt docenten met het doen van onderzoek.

Nederlandse les voor anderstaligen.

Op de universiteit studeerde ik Duits en Spaans. De nadruk ligt op converseren! Private lessons in Canada. Of het nu gaat om Spaans voor op vakantie of Engels spreken met zakenrelaties Leer spaans met onze leraren bij u thuis of bij de leraar. De lessen zijn aangepast aan jouw behoeften. We victoria bijles alphen aan den rijn werken met een leerboek plus extra materialen of met mijn eigen lesmateriaal. Grammatica en mondelinge praktijk afhankelijk van het niveau. Aarzel niet om contact met me op te nemen mocht u meer informatie nodig hebben of nog vragen hebben.

Similar places nearby

In mijn lessen krijgen mijn studenten de gelegenheid om veel te oefenen. Betrouwbare leraar: De Spaanse taal wordt steeds belangrijker in de wereld, naast dat het een belangrijke taal is, is het ook een prachtige taal. Voor meer informatie, stuur me een bericht :.

Het zijn zomaar wat vragen die je als docent natuurkunde in de… 1 dag geleden Vacature opslaan Geen interesse Vacature rapporteren Vacature opslaan meer Daarbij zet ik verschillende materialen in. De lessen worden meestal in het Spaans gegeven, hierdoor kun je tijdens de les zoveel mogelijk Spaans leren en oefenen. Voordat we victoria bijles alphen aan den rijn onze lessen beginnen, moet ik weten waarom je Spaans leert.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   07.04.2021 15:58 Earl:
   De voorkeur gaat uit naar een 2e graads docent. Ik ben een betrokken, verantwoordelijke en professionele persoon, die altijd graag nieuwe dingen wil leren en permanent wil trainen.

   14.04.2021 08:34 Marion:
   Meer informatie over EED vindt U hier. I can offer lessons in Spanish, Italian, Portuguese and English!

  Ten anker

  Vond