• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Timboektoe wijk aan zee honden

Gegevens
Gemaakt door: 04.03.2021
Auteur: Amaal
Bekeken: 343

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Restaurants Hotels 7 Wat te doen

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Datum van bezoek: april Het is makkelijk te bereiken met de auto en het parkeren is er gratis. Zeer trendy strand paviljoen gelegen naast een activiteitencentrum voor vele sportieve strand activiteiten.

Dan kun je lekker opwarmen bij het haardvuur met warme chocolademelk.

Beoordeeld op 17 juni via mobiele applicatie Onvriendelijk en sloom. Portugees 2. Goed eerlijk, ondanks dat ik op hip en happening best goed ga? Met vriendelijke groet. Is dit een restaurant waar vis en zeevruchten geserveerd worden.

Gelegen tegen de duinen met een mooi strand voor het paviljoen. Menu Timboektoe Beach Timboektoe Beach maakt zo veel mogelijk gebruik van biologische seizoensproducten. En ik vond vooral de muziek op de achtergrond goed.

In Aloha Wijk Aan Zee geweest? Deel je ervaringen!

In dit artikel 6x leuke strandtenten in Noord-Holland waar honden toegestaan zijn. En… het breedste strand van Nederland! Dat kost 3 euro voor een hele dag. Daarbij is die ongedwongen sfeer heel fijn. Gegevens restaurant.

  • Zeiler Boulevard, Bergen aan Zee.
  • Ik kom graag weer terug!!!!! Alleen mag je lang niet overal met je hond het strand op, laat staan dat je naar binnen mag bij een strandtent.

Lekker met de honden los op het strand. Let op. Ga dan ongeveer meter voor de eerste strandtent linksaf de duinen in. Laat het ons dan ook weten. View this post on Instagram? Reyndersweg 1, Velsen-Noord. Heerlijk genieten uit het windje.

Timboektoe

Gemiddeld Are you a Monstyle insider yet? Waarderingen en beoordelingen 4,0  93 beoordelingen.

Het is net weer iets anders en timboektoe wijk aan zee honden mij kent weet dat ik af en toe lees regelmatig van de afwisseling ben. Lees hier op welke 5 Hollandse stranden de hond het hele jaar door los mag lopen. Parkeren kan gratis aan de Reyndersweg in Velsen-Noord. Als je een foutje hebt gezien op de site, dan horen we dat graag. Al moet ik daarbij wel toevoegen dat de bediening soms net iets te relaxed is.

Over Timboektoe

Ja Nee Weet ik niet zeker. Gegevens restaurant. Hier vind je drie strandtenten; Timboektoe, Aloha en Sea You. Jammer want vanwege het eten zou ik hier graag vaker komen maar het vooruitzicht dat je dan weer zo lang zit te wachten houdt me dan toch tegen!

Ga dan ongeveer meter voor de eerste strandtent linksaf de duinen in. Het vertrekadres. Timboektoe, Velsen-Noord. Maar hopelijk houden ze in de toekomst wel rekening met mensen met een beperking die zijn ook mensen en klanten.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. In dit artikel 6x leuke strandtenten dakgoot beschermen tegen vogels Noord-Holland waar honden toegestaan zijn.

Meer informatie.

Gratis parkeren in Wijk Aan Zee

Tussen het Noordzeekanaal en het zuiden van het strand van Wijk aan Zee, ligt een een breed strand waar honden het hele jaar los mogen. Laat het ons dan ook weten! Om daar achter te komen besloot ik Zandvoort aan Zee, waar ik normaal heen ga, want hey lekker makkelijk bereikbaar vanaf Amsterdam met de trein, in te wisselen voor Wijk aan Zee.

Vandaag na een lange strandwandeling ontbeten in deze tent.

Strandwandeling op zondag van Wijk aan Zee naar Timboektoe en dan lunchen bij Timboektoe was het idee. Lees ook: met de hond naar Bloemendaal aan Zee voor meer over deze strandtent en het strand. Ook in de winter een plek om niet te overslaan. Gelukkig konden we hier een plek in de schaduw krijgen, wat bij de eerste strandtent niet zo was, timboektoe wijk aan zee honden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0