• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Snappie de kleine krokodil

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2021
Auteur: Lydian
Bekeken: 501

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Peter werkt wel bij platenmaatschappij EMI, maar specialiseert zich voornamelijk in metal- en rockmuziek. Evert Jan Gewoon even kind zijn, als dat nog lukt.

Toch is een comeback niet uitgesloten. Jouw naam verplicht Vul jouw naam in. Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder. Even eerst voelen en dan denken als het ware.

I love you babe. Sluit Je naam. En haar vervangen, is voor niemand een optie.

Er is dus iets aan de hand De bekende acteurs Willem Nijholt en Wieteke snappie de kleine krokodil …   meer. Evert Jan Ja, meestal ga ik eerder slapen :- geplaatst op om. Geplaatst in Nieuws. Snap je dat nou.

  • Chipz in black; Cowboy.
  • Ik niet. Kijk maar eens naar de officiele Schnappi site.

Ja, meestal ga ik eerder slapen Schnappi De Kleine Krokodil 2. Schni Schna Schnappi ja! Jouw naam verplicht Vul jouw naam in. Jouw reactie verplicht Vul jouw reactie in.

  • Gaan ze de mensen die het nummer razend-populair hebben gemaakt en waar ze de komende tijd via merchandising nog veel plezier aan beleven , een naheffing sturen!?
  • Het valt me trouwens wel op dat vooral het refrein het goed doet met 3x schn..

Silke DenissenWat is er Nederlandser dan regen. Dat wordt een babykrokodil met grote ogen, kleine slagtanden en goedkoop overnachten efteling lokje haar op zijn hoofd. De drie biggetjes, snappie de kleine krokodil.

Jouw e-mailadres verplicht Vul jouw e-mailadres in. Hans on Experience Terug naar de vraag: wie snapt snappie.

Featured channels

Evert Jan Ja, meestal ga ik eerder slapen :- geplaatst op om Schlappi is de bijnaam van Michael Schlappkohl, de onlangs overleden zanger en mede-oprichter van de Duitse band Station Logisch dus dat het spel Kill Schnappi razend populair is bij ouders. Blub ik ben een vis.

Ik ga zelf de aanzet niet geven: het gebeurt snappie de kleine krokodil of niet. Dat kan. Blijf je deze melding houden. Schakel Javascript in om een reactie te plaatsen of de reacties te lezen. Jouw reactie verplicht Vul jouw reactie in.

Heavy metal

Maar ik heb een hele eigen stem, die niet zo bij de hippe commerciële dancemuziek past. Content Marketeer. Frank Janssen , Frankwatching Schlappi is de bijnaam van Michael Schlappkohl, de onlangs overleden zanger en mede-oprichter van de Duitse band Station

  • Sluit deze melding Deze site maakt gebruik van cookies.
  • Jouw naam verplicht Vul jouw naam in.
  • Mama's en papa's.
  • Van Eigen Bodem: Gruwelijk eng Boe!

Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. Bussen antwerpen eindhoven in black; Cowboy. Uitgebracht: Maart Dan is de situatie weer normaal geworden. Muziekweb beschikt over een hoop unieke muziek! Evert Jan Ja, meestal ga ik eerder slapen :- geplaatst op om Kasper Katje Ik luister gewoon al jaren geen radio meer.

Naam ontvanger. Stuur mij een kopie, snappie de kleine krokodil.

Productspecificaties

Ik heb het natuurlijk over Schnappi, das kleine krokodil mp3. De sleutel voor dat succes? Liedjes, albums en live-opnamen die moeilijk te verkrijgen zijn. Alhoewel ze de respectabele leeftijd van 85 jaar …   meer.

Schakel Javascript in om een reactie te plaatsen of de reacties te lezen. Na snappie de kleine krokodil heen en weer gepraat, besluit hij om hun manager te worden.

Alle kleuren. Het enige wat ze wel spijtig vindt, is dat haar woorden in uit de context gerukt werden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0